Udlejningsbiler fra Avis i Omaha

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Omaha

Omaha, NE, USA
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Omaha, NE, USA
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Omaha Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Omaha, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,7

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,1

Information om Avis udlejningsbiler i Omaha

Hver Avis udlejningslokation i Omaha er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Avis har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Omaha Eppley Airfield (4501 Abbott Drive).

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Avis i Omaha. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Avis.

Stor mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Omaha i december måned. I gennemsnit koster Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Avis 671 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 671 kr. per dag i december.

501 South 20th Street er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Omaha. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 49% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 501 South 20th Street lokationen.