Udlejningsbiler fra Avis i Tulsa

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Tulsa

Tulsa, OK, USA
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Tulsa, OK, USA
lør. 10.12
Middag
lør. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Tulsa Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Tulsa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

8,0

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,2

Information om Avis udlejningsbiler i Tulsa

Avis udlejningslokationer i Tulsa er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Avis er engageret i at bremse smitten i Tulsa:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Avis har 1 lokation i Lufthavn: Tulsa Intl som som er beliggende på 7777 East Apache Street.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Avis i Tulsa. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Avis.

Standard udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Tulsa i januar måned. I gennemsnit koster Standard udlejningsbiler fra Avis 452 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 452 kr. per dag i januar.

Der er 4 biludlejningslokationer i Tulsa som Avis ejer. Deres 7777 East Apache Street, Tulsa lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 39% af de brugere der lejede en bil fraAvis i Tulsa valgt at hente den på 7777 East Apache Street.


Avis udlejningsbiler i Oklahoma

Lej en bil fra Avis i en anden by i Oklahoma