Udlejningsbiler fra Hertz i Albuquerque

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Albuquerque

Albuquerque, NM, USA
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Albuquerque, NM, USA
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Albuquerque Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Albuquerque, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,3

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,7

Information om Hertz udlejningsbiler i Albuquerque

Har Hertz en lokation i Albuquerque Intl Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Albuquerque Intl Lufthavn (3400 University Se).

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Albuquerque?

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Albuquerque. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Albuquerque. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Albuquerque i oktober?

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Albuquerque i oktober. Når du lejer Lille mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 905 kr. per dag og helt ned til 701 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Albuquerque?

3400 University Se er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Albuquerque. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 43% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 3400 University Se lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Albuquerque?

Priser for biler i Albuquerque blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Albuquerque?

Fra september 2023 er der 43 udbydere at vælge mellem for biler i Albuquerque.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Albuquerque?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Albuquerque. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Albuquerque?

For at leje en bil i Albuquerque, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz udlejningsbiler i New Mexico

Lej en bil fra Hertz i en anden by i New Mexico

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Albuquerque

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Albuquerque biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Albuquerque på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.