Udlejningsbiler fra Hertz i Albuquerque

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Albuquerque

Albuquerque, NM, USA
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Albuquerque, NM, USA
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Albuquerque Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Albuquerque, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,6

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,8

Information om Hertz udlejningsbiler i Albuquerque

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Albuquerquefpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Albuquerque Intl (3400 University Se).

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Albuquerque. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Albuquerque. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

3400 University Se er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Albuquerque. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 63% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 3400 University Se lokationen.


Hertz udlejningsbiler i New Mexico

Lej en bil fra Hertz i en anden by i New Mexico

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Albuquerque

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Albuquerque biludlejningsfirmaer