Udlejningsbiler fra Hertz i Columbia

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Columbia

Columbia, SC, USA
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Columbia, SC, USA
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Columbia Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Columbia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,5

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,3

Value

5,9

Information om Hertz udlejningsbiler i Columbia

Hertz udlejningslokationer i Columbia er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Columbia:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Columbia Metropolitan:
3000 Aviation Way.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Columbia. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

I Columbia har Hertz 7 lokationer. 3000 Aviation Way er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 50% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Columbia fra Hertz, 3000 Aviation Way lokationen.