Billige fly fra Aberdeen til Aalborg fra 3.112 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Information om Aberdeen-Aalborg fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Aberdeen til Aalborg, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

5t. 00min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Aalborg

1 lufthavn
Det hurtigste fly fra Aberdeen til Aalborg tager 5t. 00min.
Der er ingen direkte fly fra Aberdeen til Aalborg. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: Aberdeen Dyce - Lufthavn: Aalborg.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Aalborg: Aalborg (AAL)

Sådan finder du billige fly fra Aberdeen til Aalborg

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Aberdeen til Aalborg?

fredag. Den billigste dag er typisk fredag. Den dyreste dag er typisk fredag

Hvilken flyrute er billigst fra Aberdeen til Aalborg?

Aberdeen Dyce - Aalborg. Flyv fra Aberdeen Dyce til Aalborg for at få de bedste flypriser mellem Aberdeen og Aalborg

  • Hvor langt er der fra Aberdeen Dyce til Aalborg med fly?

    Aalborg er 724,4 km fra Aberdeen Dyce.


Der er kun en enkelt lufthavn i Aberdeen. Det gør det først og fremmest nemmere at komme til lufthavnen, da du ikke risikerer at tage til den forkerte lufthavn. Der er en primær terminal i Aberdeen Lufthavn, som kan ses som en fordel. Her har du alle spisesteder og muligheder for shopping samlet på et sted, og du risikerer ikke at ”gå glip” af noget, som ligger i en anden terminal. En af de største fordele ved lufthavnen i Aalborg er, at du kommer direkte til Aalborg. Hvis du flyver til Nordjylland, kan det være, at du tænker på Aarhus som et alternativ. Men i tilfældet med Aarhus gælder det også, at der ikke er direkte flyvninger til Aberdeen, og du vil således også skulle mellemlande mellem Aberdeen og Aarhus. Derfor kan du lige så godt bruge momondo til at søge på løsninger til Aalborg, hvis du skal dertil eller andre byer i det nordlige Jylland såsom Skagen eller Thy.


Den nemme transportmulighed til og fra Aberdeen Lufthavn kan meget vel været med taxa. På den måde bliver du bragt direkte fra døren til lufthavnen. Hvis du søger en billigere løsning, kan du tage med lufthavnsbussen Jet 727. Dog er det vigtigt at tage højde for trafik, som kan gøre, at det tager længere tid at komme til og fra lufthavnen med bus, når det for eksempel er myldretid. Det er også muligt at tage med toget. Du skal du først med lufthavnsbussen First Bus X27 til Dyce Station og derefter videre med toget på linjen Aberdeen-Elgin-Inverness. Her kan du måske reducere rejsetiden, men du skal være opmærksom på det nødvendige skift undervejs. I Aalborg kan det være hurtigst at tage toget, som går direkte fra lufthavnen flere gange om dagen. Her skal du ikke bøvle med byens bilkøer i forbindelse med myldretid. Det er også muligt at leje bil i Aalborg Lufthavn, som kan være hurtigere og nemmere, da du kan køre direkte frem til din destination.

Aalborg ligger i Nordjylland og er godt forbundet til resten af regionen. Det gælder især på grund af muligheden for at tage med tog direkte fra Aalborg Lufthavn til andre steder i landet. Der går som sagt direkte lyntoge med DSB mellem Aalborg og Aarhus, som er de to største byer i Jylland. Du kan også nemt selv køre på den samme rute via E45-motorvejen. Det kan du gøre ved at køre i egen bil eller at leje en bil i lufthavnen i Aalborg. På den rute ville du komme forbi Randers, som er et andet godt eksempel på, hvordan Aalborg er godt forbundet med byer i Nordjylland. Især om sommeren vil du også opleve at støde på mange tyskere i Aalborg og omegn, som vælger at rejse op til toppen af Danmark. Aalborg er også godt forbundet med Skagen, Hirtshals og Frederikshavn, hvor du endda kan rejse videre til andre destinationer med færge.


Alternative fly Aberdeen-Aalborg

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Edinburgh til København
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris220 kr.
Fly fra Glasgow til København
Hurtigste flyvetid5t. 40min.
Laveste pris638 kr.
Fly fra Aberdeen til København
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris872 kr.
Fly fra Edinburgh til Aarhus
Hurtigste flyvetid7t. 35min.
Laveste pris496 kr.
Fly fra Aberdeen til Esbjerg
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris5.443 kr.
Fly fra Edinburgh til Billund
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris163 kr.
Fly fra Glasgow til Aarhus
Hurtigste flyvetid16t. 35min.
Laveste pris744 kr.
Fly fra Edinburgh til Aalborg
Hurtigste flyvetid3t. 50min.
Laveste pris1.644 kr.
Fly fra Glasgow til Billund
Hurtigste flyvetid18t. 20min.
Laveste pris553 kr.
Fly fra Aberdeen til Billund
Hurtigste flyvetid23t. 30min.
Laveste pris1.361 kr.
Fly fra Glasgow til Aalborg
Hurtigste flyvetid8t. 15min.
Laveste pris4.735 kr.

Fly, der minder om Aberdeen til Aalborg

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Aberdeen til Aalborg

Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly fra Aberdeen til Aalborg. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Aalborg fra Aberdeen med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly fra Aberdeen til Aalborg vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly fra Aberdeen til Aalborg lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Aalborg og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.