Anmeldelser
FAQ
Flytracker

Book fly med Aeroflot

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Tue 5.3
Tue 12.3
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Anmeldelser af Aeroflot

7,5
GodBaseret på 934 verificerede gæsteanmeldelser
7,5Comfort
7,3Underholdning
7,2Mad
8,1Besætning
7,6Boarding


Oplysninger om flyvning med Aeroflot

Hvor lang tid før skal man være i lufthavnen, når man flyver med Aeroflot?

Når du rejser med Aeroflot, anbefales det, at du møder op i lufthavnen mindst 3 timer før afgang for at undgå forsinkelser. Du kan spare noget tid ved at foretage online check-in i forvejen.

Hvor meget bagage må man have med?

Den maksimale medbragte bagagemængde afhænger af billettype og klasse. Aeroflot opererer med 3 hovedtyper, der yderligere har flere forskellige muligheder under sig. På Economy Class er det tilladt at medbringe 1 stk. bagage på 23 kg til check-in. På en Comfort-billet må du medbringe 2 stk. bagage på maks. 23 kg hver især. Rejser du på Business Class, må du have 2 stk. bagage med på 32 kg hver. Uanset klasse, så må hver taske ikke måle mere end 158 cm sammenlagt.

Hvad koster det at medbringe bagage, og hvad skal man betale, hvis man har overvægt?

Destinationen er afgørende for bagageprisen. Ønsker du at medbringe ekstra bagage udover det tilladte, så koster det fra ca. 300 DKK og op til ca. 750 DKK for en ekstra taske til check-in. Det er billigst at medbringe ekstra bagage på indenrigsrejser i Rusland, mens det er dyrest på rejser til og fra USA og til og fra Asien. På alle andre rejser koster det ca. 400 DKK. Overvægt mellem 23 og 32 kg koster alt fra ca. 300 DKK og op til ca. 950 DKK – afhængig af destinationen. Overvægt fra 32 og op til 50 kg koster ca. mellem 600 DKK og op til omkring 1500 DKK.

Hvad koster det at ændre flybillet hos Aeroflot?

På en Business Class Classic koster en ændring ca. 750 DKK, mens det er gratis at foretage ændringer på en Business Class Flex. Det koster fra ca. 500 DKK og op til omkring 750 DKK at ændre på visse typer af Comfort Classic-billetter, dog er ændringer ikke tilladt på alle billetter i denne kategori. Rejser du på Comfort Flex er det gratis at lave ændringer. På en Economy Flex må du  ændre gratis, mens det på de tre andre Economy-typer koster ca. 575 DKK.

Hvordan afbestiller man flybilletter hos Aeroflot?

Det er lettest at afbestille din booking online ved at logge ind med navn og reservationsnummer. En afbestilling på Business Class Classic koster ca. 750 DKK. Du kan til gengæld afbestille uden gebyr hvis du har Business Class Flex. En Comfort Flex kan afbestilles gratis, mens nogle Comfort Classic-billetter ikke kan ændres, og ved andre igen koster det mellem ca. 500 DKK og ca. 750 DKK. På Economy er det lige fra gratis og op til en pris på ca. 575 DKK eller ikke muligt at afbestille. Det afhænger af den specifikke billettype.

Hvordan bruger man bonuspoint hos Aeroflot?

Aeroflot Bonus er selskabet fordelsprogram, der giver mulighed for at optjene bonuspoint og derigennem få billigere rejser. Du bruger de optjente point ved at logge ind på en personlig profil på selskabets hjemmeside.

Flyver Aeroflot fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Kaliningrad hvis du ønsker at flyve med Aeroflot, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Smartavia.

Hvad er de mest populære lufthavne som Aeroflot benytter?

Moskva-Sjeremetevo, Adler/Sochi, og Sankt Petersborg Pulkovo Intle er de mest populære lufthavne Aeroflot bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Aeroflot?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Aeroflot-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Aeroflots hjemmeside på aeroflot.com eller ringe til dem på +45 32314700 for opdateringer og flystatus.

Hvad er grænsen for bagagestørrelse hos Aeroflot?

AT flyve med Aeroflot kommer med nogle restriktioner, når det kommer til bagagestørrelse. Vælger du at medbringe en kuffert, skal den være 158 cm eller mindre. Håndbagage skal være 55x40x25 cm eller mindre, og en personlig ejendel indenfor 80 cm.


Spor fly fra Aeroflot

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Aeroflot
Fri 3/1

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly med Aeroflot
1 voksen
Tue 5.3
Tue 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo