Book fly med Eastar Jet

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Hurtige facts om Eastar Jet

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Eastar Jet

Billigste rute

146 kr.

Mest populære rute

NRT til ICN

Korteste flyvning

1t. 05min.

Længste flyvning

4t. 35min.
Den billigste rute, som Eastar Jet flyver fra Cheongju til Jeju City kan fås for 146 kr.
Flyvningen fra Tokyo Narita til Incheon Intl er i øjeblikket den mest populære rute med Eastar Jet
Den hurtigste flyrute med Eastar Jet varer 1t. 05min. fra Cheongju (CJJ) til Jeju City (CJU)
Den længste flyrute med Eastar Jet tager 4t. 35min. fra Da Nang (DAD) til Incheon (ICN)

Anmeldelser af Eastar Jet

7,0
GodBaseret på 47 verificerede gæsteanmeldelser
7,8Besætning
6,7Comfort
5,5Underholdning
7,4Boarding
6,0Mad


Oplysninger om flyvning med Eastar Jet

Hvilket loyalitetsprogram har Eastar jet luftfartsselskab?

Eastar jet luftfartsselskab har et loyalitetsprogram som giver dig mulighed for at optjene point, som du efterfølgende kan bruge, når du bestiller Eastar jet flyrejser. Med et loyalitetsprogram, er det muligt at købe Eastar jet flyrejser med rabat. Ved siden af flyrejser, er der mange andre fordele ved at have et medlemskab. Det er gratis at melde sig ind, og jo mere du benytter dig af Eastar jet luftfartsselskab, jo flere tilbud og mulighed for rabatter har du. Du kan blandt andet booke og reservere Eastar jet flyrejser med dit medlemskort. Ved siden af det, kan du også få fordele når du booker hoteller og bil. Med et loyalitetsmedlemskab, er det også muligt at optjene muligheden for at springe køen ved check ind over, og få flere kg med når du rejser. Husk altid at have dit medlemskort ved hånden, når du bestiller, så du er sikker på at få dine point.

Hvor meget bagage må jeg have med, når jeg flyver med Eastar jet luftfartsselskab?

Når du rejser med Eastar jet luftfartsselskab, må du have max 7 kg med i håndbagage. Det anbefales, at du har dine værdifulde ting i din håndbagage og har du brug for ekstra kg, bør du købe dem hjemmefra frem for i lufthavnen, hvor det er markant dyrere. Vær opmærksom på at din bagage ikke overstiger de lovlige mål, da det ellers kan komme til at koste dig et ekstra gebyr. Har du speciel bagage som f.eks. en rullestol, ski, eller klapvogn, så kontakt flyselskabet og hør hvad det koster at medbringe og om det skal checkes ind separat.

Kan jeg have et kæledyr med, når jeg rejser med Eastar jet luftfartsselskab?

Du må gerne have kæledyr med når du rejser med Eastar jet. Det vil koste dig et ekstra gebyr, og dit kæledyr vil blive anbragt i fragtrummet. Du er velkommen til at medbringe kat, hund eller en fugl. Fugle er kun tilladt på nationale flyvninger. Prisen vil afhænge af om du flyver nationalt eller internationalt.

Hvad er de mest populære lufthavne som Eastar Jet benytter?

Seoul Gimpo Intl, Jeju City, og Cheongju er de mest populære lufthavne Eastar Jet bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Eastar Jet?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Eastar Jet-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Eastar Jets hjemmeside på eastarjet.com eller ringe til dem på +82 1544 0080 for opdateringer og flystatus.

Hvilken indenrigsflyvning er den billigste med Eastar Jet?

I øjeblikket er flyvningen fra Cheongju til Jeju City med 0 stop for 202 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Eastar Jet tilbyder. Flyvningen fra Cheongju til Jeju City med 0 stop for 146 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Eastar Jet.


De mest populære lufthavne for Eastar Jet

Find fly med Eastar Jet til flyselskabets mest besøgte lufthavne over hele landet

Spor fly fra Eastar Jet

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Eastar Jet
tor. 9/21

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.