Find billige flybilletter til Yantai

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Yantai?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Yantai, lå på 5.929 kr./pr. person fra København, hvilket er 18% billigere end gennemsnitsflyprisen til Yantai. Hvis du vil finde de billigste priser til Yantai fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Weihai kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Yantai.

Lufthavn: Weihai har en gennemsnitspris på 7.232 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Yantai. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Yantai

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Yantai fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Yantai?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Yantai

Hvilke flyselskaber flyver til Yantai?

Air China er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Yantai. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Yantai, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Air China-fly til Yantai

33 Air China-fly flyver til Yantai i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Beijing Alle lufthavne til Yantai, der er den mest populære rute, som Air China har til Yantai. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Air China-fly til Yantai, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.062 kr. og afgik fra København Kastrup. Air China er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,0/10 af 25 af vores brugere.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Yantai


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Yantai. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Yantai, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Yantai. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Yantai og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.