Find billige flybilletter til Qingdao

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 7.7
tor. 14.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Qingdao?

Lufthavn: Weifang kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Qingdao.Gode tilbud på fly til Qingdao

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Qingdao fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Qingdao?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Qingdao

Hvilke flyselskaber flyver til Qingdao?

Air China er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Qingdao. Lufthansa, Air France og China Eastern er også populære valg på flyrejser til Qingdao fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Qingdao, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

KLM-fly til Qingdao

26 KLM-fly flyver til Qingdao i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Guangzhou Baiyun til Qingdao, der er den mest populære rute, som KLM har til Qingdao. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Qingdao, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.223 kr. og afgik fra Billund. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,7/10 af 133 af vores brugere.

China Eastern-fly til Qingdao

Flytilbud med China Eastern til Qingdao begynder fra 3.490 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med China Eastern oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Hangzhou er det mest populære afgangssted med China Eastern til Qingdao, så generelt er der større tilgængelighed. China Eastern har fået en bedømmelse på 7,5/10 i 34 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Qingdao


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Qingdao. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Qingdao på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Qingdao vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Qingdao er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.