Find billige flybilletter til Weihai

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 7.7
tor. 14.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Weihai?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Weihai for 5.936 kr./person, hvilket er 18% billigere end gennemsnitsflyprisen til Weihai. Hvis du vil finde den billigste pris til Weihai fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Yantai Laishan kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Weihai.

Lufthavn: Weihai har en gennemsnitspris på 7.241 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Weihai. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Weihai?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Weihai

Hvilke flyselskaber flyver til Weihai?

Air China er det mest populære flyselskab der flyver fra Danmark til Weihai regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Weihai med dette flyselskab og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Air China-fly til Weihai

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Weihai på momondo er Air China, som flyver 7 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Hangzhou, hvor det bedste tilbud på Air China-fly til Weihai kostede 3.278 kr. (returrejse fra København Kastrup til Weihai fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 25 anmeldelser af Air China giver momondo-brugere bedømmelsen 7,0.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Weihai


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Weihai. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Weihai, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Weihai ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Weihai. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.