Book fly med Turkmenistan Airlines

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Hurtige facts om Turkmenistan Airlines

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Turkmenistan Airlines

Billigste rute

3.658 kr.

Mest populære rute

IST til ASB

Korteste flyvning

2t. 10min.

Længste flyvning

3t. 40min.
Den billigste rute, som Turkmenistan Airlines flyver fra Istanbul til Asjkhabad Ashgabat kan fås for 3.658 kr.
Flyvningen fra Istanbul til Asjkhabad Ashgabat er i øjeblikket den mest populære rute med Turkmenistan Airlines
Den hurtigste flyrute med Turkmenistan Airlines varer 2t. 10min. fra Istanbul (IST) til Asjkhabad (ASB)
Den længste flyrute med Turkmenistan Airlines tager 3t. 40min. fra Istanbul (IST) til Asjkhabad (ASB)

Oplysninger om flyvning med Turkmenistan Airlines

Hvordan er loyalitetsprogrammet for Turkmenistan Airlines?

Turkmenistan Airlines har ikke noget Frequent Flyer program og er heller ikke tilsluttet nogen alliance. Dermed er bedste chance for at tjene noget bonus på din Turkmenistan Airlines flyvning, at betale billetten med et kreditkort, hvor du har cashback. På den måde får du stadig lidt af den betalte billetpris tilbage via dit kreditkort. Du kan booke Turkmenistan Airlines flyvninger med en søgning her på momondo, husk så bare at bruge dit rigtige kort til at betale med, så du kan nyde godt af cashback. Bemærk ikke alle udstedere eller pengeinstitutter tilbyder cashback.

Hvor meget bagage må du medbringe hos Turkmenistan Airlines?

Alle passagerer må medbringe et stykke håndbagage, ikke større end 45x35x15 cm, som ikke vejer mere end fem kg. Business class-passagerer kan medbringe op til 40 kg bagage, inklusive håndbagage, øvrige rejsende over to år, kan medbringe 20 kg bagage. Husk at følge luftfartsmyndighedernes og flyselskabets bestemmelser omkring hvad du må medbringe, samt hvad der skal i håndbagagen og ikke i den indcheckede bagage. Her skal du være særligt opmærksom omkring væsker og forskelligt IT-udstyr, samt eventuelle batterier du måtte have med, hvor der kan være særlige regler om at disse enten skal være i håndbagagen eller netop ikke være i håndbagagen.

Kan jeg flyve med et kæledyr hos Turkmenistan Airlines?

Dyr må almindeligvis ikke medbringes i kabinen ved Turkmenistan Airlines flyvninger. Der kan dog være mulighed for tilladelse til at medbringe hund i kabinen. Denne skal så holdes i snor, samt bære mundkurv. Ellers kan dyr, som hunde, små kæledyr og fugle, medtages som indchecket bagage, hvis de transporteres i en IATA-godkendt transportboks og mod ekstra betaling. Tjek med de turkmenske myndigheder, og eventuelt andre lande indblandet i rejsen, for hvilke krav der gælder for ind- og udførsel af netop dit dyr inden du flyver. Husk også at du skal booke dit kæledyr ind på flyet i god tid inden afgangen.

Flyver Turkmenistan Airlines fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Frankfurt Intl hvis du ønsker at flyve med Turkmenistan Airlines, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Air Canada.

Hvad er de mest populære lufthavne som Turkmenistan Airlines benytter?

Kazan, Asjkhabad Ashgabat, og Dashoguz er de mest populære lufthavne Turkmenistan Airlines bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Turkmenistan Airlines?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Turkmenistan Airlines-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Turkmenistan Airliness hjemmeside på turkmenairlines.com eller ringe til dem på + 44 (0)844-5852065 for opdateringer og flystatus.


De mest populære lufthavne for Turkmenistan Airlines

Find fly med Turkmenistan Airlines til flyselskabets mest besøgte lufthavne over hele landet

Populære destinationer med Turkmenistan Airlines

Find Turkmenistan Airlines-fly i disse populære byer

Spor fly fra Turkmenistan Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Turkmenistan Airlines
fre. 9/29

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.