Flyrejser Afrika Egypten Alexandria

Find billige flybilletter til Alexandria

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Alexandria (HBE)
man.. 28.9.
man.. 5.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Alexandria

Find de billigste fly til disse Alexandria-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Alexandria?

Der er højsæson i Alexandria i juli og august, hvor mange turister rejser til Alexandria. Fly til Alexandria er derfor ofte dyre i denne periode og kan koste op mod ca. 5000 DKK. Omvendt er det som regel muligt at finde billige flybilletter til Alexandria i november og januar, hvor du kan købe din flybillet billigt for ned mod ca. 2000 DKK. Vejret i Alexandria er tørt og varmt i sommermånederne, mens det er mildere fra december til februar.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Alexandria?

Den billigste måned at flyve til Alexandria fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.764 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Alexandria i november, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.828 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Alexandria?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Alexandria på, er omkring 0 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 3.183 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Alexandria på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 2.732 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Alexandria på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Alexandria fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 3.041 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Alexandria på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.861 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Alexandria?

Det billigste tidspunkt at flyve til Alexandria på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.194 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 3.564 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Alexandria?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Alexandria. Hvis du har planer om at flyve til Alexandria, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: El Dabaa El Alamein (141 km fra Alexandria centrum).


Gode tilbud på fly til Alexandria

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Alexandria fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Turkish Airlines
25. nov.
CPH
København Kastrup
26t. 20min.
1 stop
HBE
Alexandria Borg El Arab
29. nov.
HBE
Alexandria Borg El Arab
7t. 40min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.732 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
16. nov.
CPH
København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
HBE
Alexandria Borg El Arab
18. nov.
HBE
Alexandria Borg El Arab
8t. 15min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.269 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
16. nov.
CPH
København Kastrup
26t. 20min.
1 stop
HBE
Alexandria Borg El Arab
18. nov.
HBE
Alexandria Borg El Arab
19t. 50min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.288 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Alexandria Borg El Arab

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Alexandria, så se vores tilbud herunder.
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
24. okt.
CPH
København Kastrup
17t. 55min.
1 stop
HBE
Alexandria Borg El Arab
8.623 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Alexandria?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Alexandria

Skal du med fly til Alexandria, kan du finde flybilletter til Alexandria med traditionelle flyselskaber som Turkish Airlines og Egypt Air.

Hvem flyver direkte til Alexandria?

Der afgår ikke direkte fly til Alexandria fra Danmark. I stedet skal du mellemlande i for eksempel Istanbul, hvorfra der findes direkte flyafgange til Alexandria.

Hvor lang tid tager det at flyve til Alexandria?

Den totale rejsetid fra København til Alexandria er minimum 7 t og 35 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Alexandria samt afstand til centrum

Lufthavnen i Alexandria ligger placeret ca. 37 km fra centrum. Bus er den billige form for offentlig transport til centrum. Der er afgang til flere populære turistattraktioner og hoteller. Det er også muligt at tage et tog fra lufthavnen til bymidten.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Alexandria?

Alexandria er forbundet med både sporvogne, tog og busser. Herudover er det populært at tage taxier rundt i byen. Her kan det være en fordel at aftale en pris på forhånd.


Kan man rejse til Alexandria uden pas eller visum?

Der er visumpligt ved indrejse i Egypten. Skal du på ferie i Alexandria, kan du ansøge om et turistvisum, der gælder i op til 30 dage. Herudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i minimum seks måneder efter endt ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alexandria


Tips og gode råd til Alexandria

Hvad skal man se i Alexandria?

Blandt de populære seværdigheder i Alexandria er Nationalmuseet. Her finder du statuer, antikviteter og meget mere fra Egypten og Alexandrias rige fortid. En anden af byens store attraktioner er Abu Abbas al-Mursi moskéen, der blev bygget i det 16. århundrede. På havnefronten finder du det flotte Fort Qaitbey. Fortet blev bygget i slutningen af 1400-tallet for at beskytte byen, og i dag pryder det byen ud mod Middelhavet. Kom el-Dikka, der ligger i centrum af Alexandria, er blevet en populær attraktion efter opdagelsen i 1947 af ruinerne fra et gammelt teater fra romertiden. Udgravningen af ruinerne startede først, da de ville opføre et byggeri i området, men efter udgravningen var færdiggjort, blev det også muligt at opleve resterne af et Ptolemaic tempel.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du til Alexandria med børn, kan I besøge Alexandria Aquarium, der ligger tæt på Fort Qaibey. Her finder du mange arter fra det omkringliggende ocean og Egyptens dyreliv. Alexandria Zoo byder på spændende dyr som løver, leoparder og den egyptiske kobra. Der er gratis entré.

Skal man købe rejseforsikring?

Da hverken det gule eller blå sygesikringskort er gældende i Egypten, er det en god idé at investere i en privat rejseforsikring. På den måde er du sikret, hvis uheldet er ude på din rejse.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det betragtes som sikkert at drikke vand fra hanen i Alexandria, men vandet kan indeholde en anden bakterieflora end vi er vant til i Danmark. Derfor foretrækker mange vand på flaske, når de besøger Egypten.

Giver man drikkepenge i Alexandria?

Det er normalt at give drikkepenge i Egypten, da ansatte i servicebranchen ikke får den højeste løn. Normen er at tilføje regningen ca. 12 % på blandt andet restauranter. Herudover er det normalt at betale ca. fem % ekstra i drikkepenge. Også taxichauffører forventer at få drikkepenge. Her betaler du typisk ca. fem-10 %.

Hvor er der gode shoppingområder?

City Center Shopping Mall er det største shoppingcenter i Alexandria. Her kan du finde alt fra elektronik til tøj og parfume i de mange butikker. I Orouba Mall finder du et stort supermarked og flere tøjbutikker. Her er det også muligt at købe souvenirs. I Anfushi-området kan du indkøbe frisk fisk fra lokale fiskere. (Priser checket: 24/04/2019).

Flyrejser Afrika Egypten Alexandria
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class