Fly Afrika Egypten Alexandria

Find billige flybilletter til Alexandria

tor.. 27.2.
tor.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Alexandria

Find de billigste fly til disse Alexandria-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Alexandria?

Der er højsæson i Alexandria i juli og august, hvor mange turister rejser til Alexandria. Fly til Alexandria er derfor ofte dyre i denne periode og kan koste op mod ca. 5000 DKK. Omvendt er det som regel muligt at finde billige flybilletter til Alexandria i november og januar, hvor du kan købe din flybillet billigt for ned mod ca. 2000 DKK. Vejret i Alexandria er tørt og varmt i sommermånederne, mens det er mildere fra december til februar.

Hvad er den billigste måned at flyve til Alexandria?

Når du leder efter det billigste fly til Alexandria, bør du generelt prøve at bestille din flybillet i løbet af november måned for at finde den bedste pris.

Hvornår er det bedste tidspunkt at bestille et fly til Alexandria?

Fra de fleste lokationer til Alexandria finder du de bedste tilbud ved at booke dine fly ​​omkring 0 dage før din afrejsedato.

På hvilken ugedag er det billigst at flyve til Alexandria?

I gennemsnit er de billigste fly til Alexandria dem, der afgår på en tirsdag. Forsøg at undgå afgange på en søndag, da dette normalt er den dyreste dag.

Hvilket tidspunkt på dagen er det billigste for at flyve til Alexandria?

Når vi søger efter det billigste fly til Alexandria, viser vores data, at det er bedst at bestille flybillet om aftenen. Flyrejser om morgenen har en tendens til at være de dyreste.


Hvilke flyselskaber flyver til Alexandria?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Alexandria

Skal du med fly til Alexandria, kan du finde flybilletter til Alexandria med traditionelle flyselskaber som Turkish Airlines og Egypt Air.

Hvem flyver direkte til Alexandria?

Der afgår ikke direkte fly til Alexandria fra Danmark. I stedet skal du mellemlande i for eksempel Istanbul, hvorfra der findes direkte flyafgange til Alexandria.

Hvor lang tid tager det at flyve til Alexandria?

Den totale rejsetid fra København til Alexandria er minimum 7 t og 35 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Alexandria samt afstand til centrum

Lufthavnen i Alexandria ligger placeret ca. 37 km fra centrum. Bus er den billige form for offentlig transport til centrum. Der er afgang til flere populære turistattraktioner og hoteller. Det er også muligt at tage et tog fra lufthavnen til bymidten.


Populære fly til Alexandria

Find dine flybilletter til Alexandria blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Alexandria
Korteste rejsetid
14t. 45min.
Laveste pris
2.614 kr

Hvordan kommer man nemmest rundt i Alexandria?

Alexandria er forbundet med både sporvogne, tog og busser. Herudover er det populært at tage taxier rundt i byen. Her kan det være en fordel at aftale en pris på forhånd.


Kan man rejse til Alexandria uden pas eller visum?

Der er visumpligt ved indrejse i Egypten. Skal du på ferie i Alexandria, kan du ansøge om et turistvisum, der gælder i op til 30 dage. Herudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i minimum seks måneder efter endt ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alexandria


Tips og gode råd til Alexandria

Hvad skal man se i Alexandria?

Blandt de populære seværdigheder i Alexandria er Nationalmuseet. Her finder du statuer, antikviteter og meget mere fra Egypten og Alexandrias rige fortid. En anden af byens store attraktioner er Abu Abbas al-Mursi moskéen, der blev bygget i det 16. århundrede. På havnefronten finder du det flotte Fort Qaitbey. Fortet blev bygget i slutningen af 1400-tallet for at beskytte byen, og i dag pryder det byen ud mod Middelhavet. Kom el-Dikka, der ligger i centrum af Alexandria, er blevet en populær attraktion efter opdagelsen i 1947 af ruinerne fra et gammelt teater fra romertiden. Udgravningen af ruinerne startede først, da de ville opføre et byggeri i området, men efter udgravningen var færdiggjort, blev det også muligt at opleve resterne af et Ptolemaic tempel.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du til Alexandria med børn, kan I besøge Alexandria Aquarium, der ligger tæt på Fort Qaibey. Her finder du mange arter fra det omkringliggende ocean og Egyptens dyreliv. Alexandria Zoo byder på spændende dyr som løver, leoparder og den egyptiske kobra. Der er gratis entré.

Skal man købe rejseforsikring?

Da hverken det gule eller blå sygesikringskort er gældende i Egypten, er det en god idé at investere i en privat rejseforsikring. På den måde er du sikret, hvis uheldet er ude på din rejse.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det betragtes som sikkert at drikke vand fra hanen i Alexandria, men vandet kan indeholde en anden bakterieflora end vi er vant til i Danmark. Derfor foretrækker mange vand på flaske, når de besøger Egypten.

Giver man drikkepenge i Alexandria?

Det er normalt at give drikkepenge i Egypten, da ansatte i servicebranchen ikke får den højeste løn. Normen er at tilføje regningen ca. 12 % på blandt andet restauranter. Herudover er det normalt at betale ca. fem % ekstra i drikkepenge. Også taxichauffører forventer at få drikkepenge. Her betaler du typisk ca. fem-10 %.

Hvor er der gode shoppingområder?

City Center Shopping Mall er det største shoppingcenter i Alexandria. Her kan du finde alt fra elektronik til tøj og parfume i de mange butikker. I Orouba Mall finder du et stort supermarked og flere tøjbutikker. Her er det også muligt at købe souvenirs. I Anfushi-området kan du indkøbe frisk fisk fra lokale fiskere. (Priser checket: 24/04/2019).

*Flypriser til Alexandria er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.
Fly Afrika Egypten Alexandria