Flyrejser Afrika Egypten Alexandria

Find billige flybilletter til Alexandria

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Alexandria (HBE)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Alexandria. De nuværende restriktioner til Alexandria er baseret på Egypten rejserestriktioner.

Se nuværende Egypten rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Alexandria

Find de billigste fly til disse Alexandria-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Alexandria

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Alexandria

København (CPH) til Alexandria (HBE)

Fly til Alexandria ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Alexandria Borg El Arab, hvor den gennemsnitlige pris er 2.755 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALEXANDRIA FRA KØBENHAVNmaj24% billigereAt flyve fra København til Alexandria ​​koster i gennemsnit blot 2.099 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALEXANDRIA FRA KØBENHAVNdecember27% dyrereDet koster cirka 3.502 kr. at flyve til Alexandria ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALEXANDRIA FRA KØBENHAVNaugust255% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Alexandria fra København i august end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Alexandria?

Der er højsæson i Alexandria i juli og august, hvor mange turister rejser til Alexandria. Fly til Alexandria er derfor ofte dyre i denne periode og kan koste op mod ca. 5000 DKK. Omvendt er det som regel muligt at finde billige flybilletter til Alexandria i november og januar, hvor du kan købe din flybillet billigt for ned mod ca. 2000 DKK. Vejret i Alexandria er tørt og varmt i sommermånederne, mens det er mildere fra december til februar.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Alexandria?

Den billigste måned at flyve til Alexandria fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.099 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Alexandria i maj, så bør du vente til august til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.416 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Alexandria?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Alexandria på, er omkring 38 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 2.755 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Alexandria på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Alexandria fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 2.980 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Alexandria på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.882 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Alexandria?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Alexandria. Hvis du har planer om at flyve til Alexandria, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: El Dabaa El Alamein (141 km fra Alexandria centrum).


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Alexandria?

På nuværende tidspunkt inkluderer Egypten rejserestriktioner rejser til Alexandria. Indrejserestriktioner

Egyptens lufthavne er åbne for rejser, også for turisme. Nogle flyselskaber stiller særlige krav, såsom at bære ansigtsmasker.

Indrejsekrav

Alle rejsende (herunder personer med egyptisk statsborgerskab), der ankommer fra udlandet til en hvilken som helst del af Egypten, skal fremvise et negativt PCR-testcertifikat, der er udstedt inden for de foregående 72 timer før afgang til Egypten. Rejsende, der ankommer fra Argentina, Australien, Bolivia, Brasilien, Canada, Chile, Kina, Colombia, Ecuador, Frankrig (kun Paris), Tyskland (kun Frankfurt), Guyana, Italien (kun Rom), Japan, Mexico, New Zealand, Paraguay, Peru, Sydkorea, Suriname, Thailand, USA, Storbritannien (kun London Heathrow), Uruguay eller Venezuela, kan dog inden for 96 timer fremvise et afgangscertifikat for flyvning. Børn under 6 år, uanset nationalitet, er fritaget for at forelægge negative PCR-testcertifikater. Der er ikke blevet bekræftet andre undtagelser. Samtlige rejsende, der ankommer til Egypten, skal have deres temperatur tjekket, udfylde et offentligt sygekort med personlige oplysninger og skal fremvise bekræftelse af gyldig sygeforsikring til lufthavnsmyndighederne. Turister, der flyver direkte ind i lufthavnene i kystområderne i Det Røde Hav (Hurghada og Marsa Allam), det sydlige Sinai (Sharm El-Sheikh) og Marsa Matrouh, som ikke kan fremlægge acceptable beviser for en negativ PCR-test, skal ved ankomsten underkastes en test mod et tillægsgebyr på USD 30 og skal isolere sig på et hotel, mens de afventer testresultatet. Hvis resultatet er positivt, vil rejsende blive holdt i 14 dages karantæne i et separat rum, der er tildelt karantæne på hotellet. Hvis symptomerne vedvarer, vil de blive overført til et offentligt eller privat hospital efter eget valg under tilsyn af Sundhedsministeriet.

Hvis du planlægger rejser til Alexandria nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Alexandria Borg El Arab

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Alexandria Borg El Arab fundet af momondos brugere for nylig
Turkish Airlines
4. jun.
14:30København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
22:05Alexandria Borg El Arab
5. jun.
23:00Alexandria Borg El Arab
6t. 50min.
1 stop
05:50København Kastrup
3.359 kr.
Find lignende
Egypt Air
4. jun.
11:45København Kastrup
8t. 16min.
1 stop
20:01Alexandria Borg El Arab
6. jun.
01:15Alexandria Borg El Arab
9t. 30min.
1 stop
10:45København Kastrup
3.080 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
4. jun.
07:15København Kastrup
14t. 50min.
1 stop
22:05Alexandria Borg El Arab
5. jun.
23:00Alexandria Borg El Arab
19t. 15min.
1 stop
18:15København Kastrup
3.347 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Alexandria?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Alexandria

Skal du med fly til Alexandria, kan du finde flybilletter til Alexandria med traditionelle flyselskaber som Turkish Airlines og Egypt Air.

Hvem flyver direkte til Alexandria?

Der afgår ikke direkte fly til Alexandria fra Danmark. I stedet skal du mellemlande i for eksempel Istanbul, hvorfra der findes direkte flyafgange til Alexandria.

Hvor lang tid tager det at flyve til Alexandria?

Den totale rejsetid fra København til Alexandria er minimum 7 t og 35 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Alexandria samt afstand til centrum

Lufthavnen i Alexandria ligger placeret ca. 37 km fra centrum. Bus er den billige form for offentlig transport til centrum. Der er afgang til flere populære turistattraktioner og hoteller. Det er også muligt at tage et tog fra lufthavnen til bymidten.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Alexandria?

Alexandria er forbundet med både sporvogne, tog og busser. Herudover er det populært at tage taxier rundt i byen. Her kan det være en fordel at aftale en pris på forhånd.


Kan man rejse til Alexandria uden pas eller visum?

Der er visumpligt ved indrejse i Egypten. Skal du på ferie i Alexandria, kan du ansøge om et turistvisum, der gælder i op til 30 dage. Herudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt i minimum seks måneder efter endt ophold.


Tips og gode råd til Alexandria

Hvad skal man se i Alexandria?

Blandt de populære seværdigheder i Alexandria er Nationalmuseet. Her finder du statuer, antikviteter og meget mere fra Egypten og Alexandrias rige fortid. En anden af byens store attraktioner er Abu Abbas al-Mursi moskéen, der blev bygget i det 16. århundrede. På havnefronten finder du det flotte Fort Qaitbey. Fortet blev bygget i slutningen af 1400-tallet for at beskytte byen, og i dag pryder det byen ud mod Middelhavet. Kom el-Dikka, der ligger i centrum af Alexandria, er blevet en populær attraktion efter opdagelsen i 1947 af ruinerne fra et gammelt teater fra romertiden. Udgravningen af ruinerne startede først, da de ville opføre et byggeri i området, men efter udgravningen var færdiggjort, blev det også muligt at opleve resterne af et Ptolemaic tempel.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du til Alexandria med børn, kan I besøge Alexandria Aquarium, der ligger tæt på Fort Qaibey. Her finder du mange arter fra det omkringliggende ocean og Egyptens dyreliv. Alexandria Zoo byder på spændende dyr som løver, leoparder og den egyptiske kobra. Der er gratis entré.

Skal man købe rejseforsikring?

Da hverken det gule eller blå sygesikringskort er gældende i Egypten, er det en god idé at investere i en privat rejseforsikring. På den måde er du sikret, hvis uheldet er ude på din rejse.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det betragtes som sikkert at drikke vand fra hanen i Alexandria, men vandet kan indeholde en anden bakterieflora end vi er vant til i Danmark. Derfor foretrækker mange vand på flaske, når de besøger Egypten.

Giver man drikkepenge i Alexandria?

Det er normalt at give drikkepenge i Egypten, da ansatte i servicebranchen ikke får den højeste løn. Normen er at tilføje regningen ca. 12 % på blandt andet restauranter. Herudover er det normalt at betale ca. fem % ekstra i drikkepenge. Også taxichauffører forventer at få drikkepenge. Her betaler du typisk ca. fem-10 %.

Hvor er der gode shoppingområder?

City Center Shopping Mall er det største shoppingcenter i Alexandria. Her kan du finde alt fra elektronik til tøj og parfume i de mange butikker. I Orouba Mall finder du et stort supermarked og flere tøjbutikker. Her er det også muligt at købe souvenirs. I Anfushi-området kan du indkøbe frisk fisk fra lokale fiskere. (Priser checket: 24/04/2019).


Flyrejser Afrika Egypten Alexandria
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class