Billige flybilletter fra Bangkok til Trat

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre. 1.10
fre. 8.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Bangkok til Trat.
Se nuværende rejserestriktioner for Thailand

Information om Bangkok-Trat fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Bangkok til Trat, og kan man flyve direkte?
Direkte flyIngenDer er ingen direkte fly fra Bangkok til Trat. Der er ingen populære ruter fra Bangkok til Trat.
Lufthavne i Trat1 lufthavnDer er 1 lufthavn i nærheden af Trat: Trat (TDX)

Sådan finder du billige fly fra Bangkok til Trat

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Trat?

september

Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Bangkok til Trat er september. Det dyreste tidspunkt er december.

Hvilket flyselskab er billigst til Trat fra Bangkok?

Bangkok Airways

Bangkok Airways er det mest populære selskab, der flyver fra Bangkok til Trat

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Bangkok til Trat?

39 dage før

Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Bangkok til Trat er ca. 39 dage før afgang


Bedste flyselskaber, der flyver fra Bangkok til Trat

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Bangkok til Trat med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
Bangkok Airways
PrisFra 695 kr.
Gratis afbestilling
Vurdering
8,7

  • Hvor langt er der fra Bangkok til Trat med fly?

    Afstanden i lige linje fra Bangkok til Trat er 272,8 km.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Trat?

På nuværende tidspunkt inkluderer Thailand rejserestriktioner rejser til Trat. Indrejserestriktioner

Thailand har suspenderet alle normale kommercielle flyvninger fra at komme ind i lufthavnen i Thailand, undtagen under visse omstændigheder. Den thailandske regering organiserer dog repatriationsflyvninger for thailandske statsborgere at vende tilbage til Thailand med jævne mellemrum og visse luftfartsselskaber har tilladelse til at flyve semi-kommercielle flyvninger til Thailand. Indrejse til Thailand er tilladt for bestemte personer på den undtagne liste, herunder statsborgere og beboere i Thailand, nærmeste familie af en statsborger i Thailand, diplomater, ikke-thailandske statsborgere, der har arbejdstilladelse, studerende, ikke-thailandske statsborgere, der har brug for at modtage medicinsk behandling i Thailand, herunder deres ledsagende personer, undtagen behandling for COVID-19, ikke-thailandske statsborgere, der har tilladelse til at rejse ind i landet under en særlig aftale med et fremmed land straks efter deres mission, eller har fået tilladelse af premierministeren. Thailand har også tilladt udlændinge at komme ind i landet med fly under Special Tourist Visa og Fritagelsesordning for turistvisum til turistformål med længere ophold.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal tilmelde sig et indgangsbevis (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade. Alle rejsende skal reservere en Alternative State Quarantine (ASQ) for deres egen regning. Alle rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt højst 72 timer før afgang. Udenlandske rejsende skal have en forsikring til dækning af lægeudgifter i Thailand med en dækningsomkostning på mindst USD 100.000. Rejsende skal have et certifikat til indrejse (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade og et Fit to Fly-sundhedscertifikat udstedt højst 72 timer før afgang. Alle rejsende, der har modtaget COE'er, skal downloade og registrere via href = "https://thailandplus.in.th/da/"> ThailandPlus-applikationen .

Karantænekrav

Alle rejsende til Thailand skal gennemføre 14 dages karantæne på en statskarantæne eller Alternativ Stat Karantæne (ASQ) facilitet. Thailandske folkesundhedsbestemmelser kræver, at rejsende, der tester positivt for COVID-19, mens de er i karantæne, overføres til et hospital til opfølgende behandling og test. Sådanne personer er forpligtet til at blive på hospitalet, indtil de er godkendt til løsladelse af folkesundhedsmyndighederne, ofte i mindst 10 dage. Rejsende er ansvarlige for alle udgifter i forbindelse med denne indlæggelse.

Hvis du planlægger rejser til Trat nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.