Book fly med airblue

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 31.5
ons. 7.6

Hurtige facts om airblue

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for airblue

Billigste rute

1.659 kr.

Mest populære rute

JUB til NBO

Korteste flyvning

1t. 30min.

Længste flyvning

1t. 30min.
Den billigste rute, som airblue flyver fra Mogadishu Intl til Nairobi Jomo Kenyatta kan fås for 1.659 kr.
Flyvningen fra Juba til Nairobi Jomo Kenyatta er i øjeblikket den mest populære rute med airblue
Den hurtigste flyrute med airblue varer 1t. 30min. fra Mogadishu (MGQ) til Nairobi (NBO)
Den længste flyrute med airblue tager 1t. 30min. fra Mogadishu (MGQ) til Nairobi (NBO)

Oplysninger om flyvning med airblue

Airblue har et loyalitetsprogram de kalder Bluemiles og minder om de andre loyalitetsprogrammer de andre luftfartselskaber tilbyder. Airblue tilbyder loyale kunder en rabat, når de køber Airblue flyrejser, afhængigt af hvor mange point du har optjent. Udover Airblue flyrejser, kan du spare penge på blandt andet hoteller og billeje. Ved siden af billigere hoteller og billeje tilbyder Bluemiles mange andre fordele til deres medlemmer. For at kunne få de fordele som Bluemiles tilbyder, skal du registrere dig. Det er gratis. Når du booker Airblue flyvninger eller Airblue reservationer, kan du med fordel gøre det med dit Airblue medlemskort. Der er forskel på om du flyver indenrigs, til UAE eller Saudi Arabien, i forhold til, hvor mange point du optjener. Du kan kræve dine points eller miles, som de ofte også kaldes online.

Når du rejser med Airblue, må du have et stykke håndbagage med, og det må veje max veje syv kg. Du må tjekke en kuffert på op til 30 kg ind ved check ind. Det er muligt at tilkøbe sig ekstra kg. Det kan med fordel gøres hjemmefra inden afgang på Airblues hjemmeside, da det er billigere. Det er markant dyrere at vente til du står ved check ind. Husk derfor at veje din kuffert inden du tager i lufthavnen. Om du rejser indenrigs eller internationalt, vil påvirke hvad det koster at købe ekstra baggage kg. Airblue oplyser ikke om det koster ekstra at have speciel bagage med, som f.eks. en cykel eller andre former for sportsudstyr, der ikke følger de normale standard mål. Dette er dog ofte tilfældet. Sæt ekstra tid af, til at tjekke din specielle bagage ind, da det som regel sker et andet sted i lufthavnen.


Flysporing for airblue

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for airblue
fre. 5/26

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.