FAQ
Anmeldelser
Flytracker

Book fly med airblue

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Wed 29.5
Wed 5.6
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Oplysninger om flyvning med airblue

Hvilket loyalitetsprogram har Airblue luftfartselskab?

Airblue har et loyalitetsprogram de kalder Bluemiles og minder om de andre loyalitetsprogrammer de andre luftfartselskaber tilbyder. Airblue tilbyder loyale kunder en rabat, når de køber Airblue flyrejser, afhængigt af hvor mange point du har optjent. Udover Airblue flyrejser, kan du spare penge på blandt andet hoteller og billeje. Ved siden af billigere hoteller og billeje tilbyder Bluemiles mange andre fordele til deres medlemmer. For at kunne få de fordele som Bluemiles tilbyder, skal du registrere dig. Det er gratis. Når du booker Airblue flyvninger eller Airblue reservationer, kan du med fordel gøre det med dit Airblue medlemskort. Der er forskel på om du flyver indenrigs, til UAE eller Saudi Arabien, i forhold til, hvor mange point du optjener. Du kan kræve dine points eller miles, som de ofte også kaldes online.

Hvor meget bagage må jeg have med, når jeg flyver med Airblue luftfartselskab?

Når du rejser med Airblue, må du have et stykke håndbagage med, og det må veje max veje syv kg. Du må tjekke en kuffert på op til 30 kg ind ved check ind. Det er muligt at tilkøbe sig ekstra kg. Det kan med fordel gøres hjemmefra inden afgang på Airblues hjemmeside, da det er billigere. Det er markant dyrere at vente til du står ved check ind. Husk derfor at veje din kuffert inden du tager i lufthavnen. Om du rejser indenrigs eller internationalt, vil påvirke hvad det koster at købe ekstra baggage kg. Airblue oplyser ikke om det koster ekstra at have speciel bagage med, som f.eks. en cykel eller andre former for sportsudstyr, der ikke følger de normale standard mål. Dette er dog ofte tilfældet. Sæt ekstra tid af, til at tjekke din specielle bagage ind, da det som regel sker et andet sted i lufthavnen.

Kan jeg have et kæledyr med, når jeg rejser med Airblue luftfartselskab?

Airblue tillader ikke at du har dit kæledyr med. Det gælder alle på alle deres flyvninger og det gælder for alle størrelser af kæledyr. Både dem du i princippet kan have i en lille taske eller et større dyr, som vil skulle transporteres som fragt i en transport taske. Det samme gælder for dyr der hjælper handicappede.

Flyver airblue fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Medina Mohammad Abdulaziz hvis du ønsker at flyve med airblue, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. SCAT Airlines.

Hvad er de mest populære lufthavne som airblue benytter?

Jeddah King Abdulaziz Int, Karachi Quaid-E-Azam Intl, og Dubai Intl er de mest populære lufthavne airblue bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for airblue?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst airblue-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge airblues hjemmeside på airblue.com eller ringe til dem på +92 51 111 247 258 for opdateringer og flystatus.


Anmeldelser af airblue

6,0
OkayBaseret på 2 verificerede gæsteanmeldelser
6,0Besætning
7,0Mad
5,0Boarding
4,0Comfort
6,0Underholdning


Spor fly fra airblue

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for airblue
Fri 5/24

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
Wed 29.5
Wed 5.6
Send mig favorittilbud fra momondo