Ferieboliger i Ciutadella de Menorca, Spanien

Find tilbud på 1.186 ferieboliger i Ciutadella de Menorca, Spanien

Ciutadella de Menorca, Menorca, Spanien
22. mar. — 23. mar.2
tor. 23.3
man. 27.3

Top udlejning i Ciutadella de Menorca

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Ciutadella de Menorca
Pris
kr.271
kr.1573
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Ciutadella de Menorca?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Ciutadella de Menorca
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
51%forventet prisfald
38%forventet prisstigning

Rejsepriser

343 kr. - 1.125 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
746 kr.
317 kr.

Hostels og billige hoteller i Ciutadella de Menorca

Disse billige hoteller og vandrehjem i Ciutadella de Menorca har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Ciutadella de Menorca

Disse ferieboliger i Ciutadella de Menorca har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Ciutadella de Menorca

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Ciutadella de Menorca

Laveste ferieboligpris

271 kr.
Den billigste pris for et værelse i Ciutadella de Menorca, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 271 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Apartamentos Vista Blanes.

Information about staying in Ciutadella de Menorca

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Ciutadella de Menorca

Ciutadella de Menorca eller blot Ciutadella, som byens også kaldes med jævne mellemrum, ligger på Menorca, som er en af de Baleariske Øer. Byen tilbyder en hel del attraktive muligheder, hvis du er på udkig efter en feriebolig i nærheden af byens fester og natteliv. Eksempelvis kan du indlogere dig i en feriebolig i Ciutadella de Menorca i den antikke del af byen. Med en feriebolig nær havnefronten, promenaden eller den historiske del af byen vil du komme til at bo nær mange af byens festlige steder. For eksempel vil du med en feriebolig i dette område have let adgang til populære klubber og barer som Jazzbah, Iguanaport og Kopas Club. Hos disse steder varer festen ofte til den lyse morgen. Således har du rig mulighed for at finde ferieboliger i Ciutadella de Menorca nær et pulserende natteliv.

Menorca er et yndet feriemål blandt mange familier med børn. Når du søger på ferieboliger i Ciutadella de Menorca, som er velegnede for familier, kan du med fordel tage udgangspunkt i det historiske område af byen. En feriebolig i dette område vil placere dig nær en familievenlig attraktion som Lithica-haverne. Dette sted er hjem for både en botanisk have samt sjove labyrinter. En anden mulighed er at søge efter ferieboliger i Ciutadella de Menorca et stykke uden for midtbyen. For eksempel kan du vælge en feriebolig nær Cales Piques, hvorom du vil komme til at bo nær attraktive strande og badeområder som Cala’n Blanes og Sa Farola Beach. En feriebolig i dette område vil også placere dig og familien nær Aqua Center, som er en sjov forlystelsespark for børn i alle aldre. Parken byder blandt andet på et stort antal vandrutsjebaner og badebassiner.

Privat pool, grønne områder og store rummelige terrasser, hvor hele familien eller alle vennerne kan samles til et par hyggelige stunder. Det kan være nogle af de faciliteter, du kan se frem til, når du vælger ferieboliger i Ciutadella de Menorca frem for et af byens hoteller. I enkelte ferieboliger deler du poolen med andre beboer i komplekset, mens du så sandelig også kan finde ferieboliger, hvor poolen er din ene og alene. Mange ferieboliger har et stort antal sovepladser, hvilket kan være en absolut fordel, hvis I er mange, som rejser sammen. En feriebolig i Ciutadella de Menorca giver dig desuden mulighed for selv at lave mad i løbet af din ferie. Størstedelen af ferieboligerne i Ciutadella de Menorca har nemlig eget køkken. Disse er som oftest store og fuldt udstyret, hvoraf du blandt andet har ovn, køleskab og alle nødvendige remedier til rådighed. Du finder både større og mindre supermarkeder i den centrale del af Ciutadella de Menorca. Ligeledes kan du finde gode indkøbsmuligheder i udkanten af byen. Du kan også handle på Ciutadella-markedet, som tilbyder en lang række forskellige fødevarer. Heriblandt et stort udvalg af frisk fisk og skaldyr.

maj er ofte den billigste måned at leje en ferielejlighed i Ciutadella de Menorca på. Prisen pr. nat kan være ca. 51% under gennemsnittet på dette tidspunkt.


momondos yndlingsferieboliger i Ciutadella de Menorca

Læs mere om de brugerforetrukne ferieboliger i Ciutadella de Menorca

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ciutadella de Menorca