Ferieboliger i Mália, Grækenland

Find tilbud på 164 ferieboliger i Mália, Grækenland

Mália, Chersonisos, Grækenland
1. apr. — 2. apr.2
søn. 2.4
tor. 6.4

Top udlejning i Mália

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Mália
Pris
kr.109
kr.3671
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Mália?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Mália
Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
373 kr.
113 kr.

Hostels og billige hoteller i Mália

Disse billige hoteller og vandrehjem i Mália har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Mália

Disse ferieboliger i Mália har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Mália

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Mália

Laveste ferieboligpris

110 kr.
Den billigste pris for et værelse i Mália, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 110 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Real Palace.

Information about staying in Mália

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Mália

Malia er noget af en partydestination, hvor der langs hovedstrøget, Beach Road, er fyldt med barer og natklubber, hvor de fleste har gratis adgang. Nogle steder har åbent døgnet rundt, så man vælger selv, hvornår man vil feste, for der vil altid være et sted, som har fuld gang i festen. Her er også skumfester, fuldmånefester og andet, så der er altid noget at tage sig til. Det er praktisk finde indkvartering i nærheden af Beach Road, så er du tæt på centrum og på festen, og så der heller ikke er for langt hjem, når festen slutter. Vergina Studios & Apartments ligger relativt roligt, men alligevel i gåafstand fra festen. Hotellet har lækre lejligheder og et pænt poolområde, hvor eventuelle tømmermænd kan plejes. En af de store fastfoodkæder har også en restaurant lige ved siden af, som er kærkomment, når man skal have noget tømmermandsmad lidt hurtigt.

Familier bør nok finde indkvartering i rimelig afstand fra festerne. Det er heldigvis en stor del af byen, som ikke er en 24-timers fest. Alexander Beach Hotel & Village Resort kan være et godt sted at slå sig ned. Dette er et af områdets største og mest populære hoteller med pools og alligevel også direkte til strand og vand med underholdningstilbud og mulighed for at deltage i dagsture til andre af Kretas attraktioner og byer. Der ligger også hoteller i gåafstand fra centrum, hvor du kan finde masser af spændende spisesteder og butikker. Princess Irida by Checkin er et godt bud på feriebolig i Malia. Det er et lejlighedshotel med lækre faciliteter og en beliggenhed nær ved vandet og en kort køretur fra områdets store vandland, som helt sikkert vil være et hit blandt børn og barnlige sjæle. Det kan være et perfekt sted til en længere ferie, hvor I også har adgang til vaskeri på resortet. Du kan også finde individuelle lejligheder til leje i byen og omgivelserne, som byder på endnu mere selvstændighed.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mália