Billige flybilletter fra Barcelona til Palma de Mallorca

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 22.9
ons. 29.9

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Barcelona til Palma de Mallorca.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

Information om Barcelona-Palma de Mallorca fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Barcelona til Palma de Mallorca, og kan man flyve direkte?
Hurtigste flyvetid0t. 55min.Det hurtigste fly fra Barcelona til Palma de Mallorca tager 0t. 55min.
Direkte flysøn.Direkte fly fra Barcelona til Palma de Mallorca på søndag. Iberia, Qatar Airways og Vueling tilbyder direkte fly.
Lufthavne i Palma de Mallorca1 lufthavnDer er 1 lufthavn i nærheden af Palma de Mallorca: Palma de Mallorca (PMI)

Sådan finder du billige fly fra Barcelona til Palma de Mallorca

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Palma de Mallorca?

marts

Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Barcelona til Palma de Mallorca er marts. Det dyreste tidspunkt er juli.

Hvilket flyselskab er billigst til Palma de Mallorca fra Barcelona?

Ryanair

Air Europa, Ryanair, og Vueling er de mest populære selskaber, der flyver fra Barcelona til Palma de Mallorca

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Barcelona til Palma de Mallorca?

54 dage før

Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Barcelona til Palma de Mallorca er ca. 54 dage før afgang


Sammenlign flybilletter tur/retur fra Barcelona til Palma de Mallorca

Herunder kan du se de bedste priser på din flyrute tur/retur for de næste 3 måneder. Alle ruter blev fundet på momondo denne uge. Se de hurtigste og billigste flyruter fra Barcelona til Palma de Mallorca ved at skifte faneblad.
Ryanair
24. dec.
BCN03:00Barcelona
1t. 00min.
PMI04:00Palma de Mallorca
31. dec.
PMI18:00Palma de Mallorca
0t. 50min.
BCN18:50Barcelona
Flere flyselskaber
7. okt.
BCN13:10Barcelona
0t. 50min.
PMI14:00Palma de Mallorca
11. okt.
PMI06:15Palma de Mallorca
0t. 50min.
BCN07:05Barcelona
Air Europa
2. okt.
BCN14:45Barcelona
0t. 45min.
PMI15:30Palma de Mallorca
4. okt.
PMI06:15Palma de Mallorca
0t. 50min.
BCN07:05Barcelona
Ryanair
15. okt.
BCN10:30Barcelona
0t. 50min.
PMI11:20Palma de Mallorca
17. okt.
PMI02:35Palma de Mallorca
0t. 50min.
BCN03:25Barcelona
Ryanair
29. sep.
BCN15:00Barcelona
0t. 50min.
PMI15:50Palma de Mallorca
3. okt.
PMI02:35Palma de Mallorca
0t. 50min.
BCN03:25Barcelona
Ryanair
21. sep.
BCN08:05Barcelona
0t. 50min.
PMI08:55Palma de Mallorca
23. sep.
PMI02:25Palma de Mallorca
0t. 50min.
BCN03:15Barcelona

Find de billigste enkeltbilletter fra Barcelona til Palma de Mallorca

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Barcelona til Palma de Mallorca, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Europa, Ryanair og Wizz Air
Wizz Air
13. jan.
BCN14:10Barcelona
24t. 45min.
1 stop
PMI14:55Palma de Mallorca
Ryanair
24. sep.
BCN16:30Barcelona
15t. 55min.
1 stop
PMI08:25Palma de Mallorca
Air Europa
23. sep.
BCN04:40Barcelona
0t. 45min.
PMI05:25Palma de Mallorca

Bedste flyselskaber, der flyver fra Barcelona til Palma de Mallorca

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Barcelona til Palma de Mallorca med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
Ryanair
PrisFra 104 kr.
Gratis afbestilling
Vurdering
6,8
7,1

Boarding

6,7

Comfort

7,5

Besætning

6,1

Underholdning

6,4

Mad

Anmeldelser

Fordele: Fully understand the need to put a name tag on “priority customers”. But tagging the rest as “non-priority customers” is at best disrespectful and stupid. Time to look for a new head of communication?

1 / 10
Air Europa
PrisFra 177 kr.
Gratis afbestilling
Vurdering
6,2
Vueling
PrisFra 219 kr.
Gratis afbestilling
Vurdering
8,0
7,9

Boarding

8,2

Comfort

8,4

Besætning

7,9

Underholdning

8,0

Mad

Anmeldelser

Alt for lang indtjek - over 2 timers kø på hjemturen for tjek ind. Fik aldrig min bagage ved udrejsen

1 / 1

  • Hvor langt er der fra Barcelona til Palma de Mallorca med fly?

    Palma de Mallorca er 205,5 km fra Barcelona.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Palma de Mallorca?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Palma de Mallorca. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Palma de Mallorca nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.