Billige flybilletter fra Palma de Mallorca til Madrid

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 25.9
lør. 2.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Palma de Mallorca til Madrid.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

Information om Palma de Mallorca-Madrid fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Palma de Mallorca til Madrid, og kan man flyve direkte?
Hurtigste flyvetid1t. 20min.Det hurtigste fly fra Palma de Mallorca til Madrid tager 1t. 20min.
Direkte flytir., ons., tor., fre., lør. og søn.Direkte fly fra Palma de Mallorca til Madrid på tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag. Iberia Express og Avianca tilbyder direkte fly.
Lufthavne i Madrid1 lufthavnDer er 1 lufthavn i nærheden af Madrid: Madrid-Barajas (MAD)

Sådan finder du billige fly fra Palma de Mallorca til Madrid

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Madrid?

marts

Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Palma de Mallorca til Madrid er marts. Det dyreste tidspunkt er juli.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Palma de Mallorca til Madrid?

tirsdag

Den billigste dag er typisk tirsdag. Den dyreste dag er typisk torsdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Palma de Mallorca til Madrid?

om eftermiddagen

Fly fra Palma de Mallorca til Madrid er ca. 26% dyrere om morgenen end om eftermiddagen

Hvilket flyselskab er billigst til Madrid fra Palma de Mallorca?

Ryanair

Ryanair er det mest populære selskab, der flyver fra Palma de Mallorca til Madrid

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Palma de Mallorca til Madrid?

57 dage før

Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Palma de Mallorca til Madrid er ca. 57 dage før afgang


Sammenlign flybilletter tur/retur fra Palma de Mallorca til Madrid

Herunder kan du se de bedste priser på din flyrute tur/retur for de næste 3 måneder. Alle ruter blev fundet på momondo denne uge. Se de hurtigste og billigste flyruter fra Palma de Mallorca til Madrid ved at skifte faneblad.
Ryanair
29. sep.
PMI08:35Palma de Mallorca
1t. 25min.
MAD10:00Madrid-Barajas
30. sep.
MAD04:35Madrid-Barajas
1t. 25min.
PMI06:00Palma de Mallorca
Flere flyselskaber
13. nov.
PMI14:15Palma de Mallorca
1t. 25min.
MAD15:40Madrid-Barajas
23. nov.
MAD08:50Madrid-Barajas
1t. 30min.
PMI10:20Palma de Mallorca
Ryanair
29. sep.
PMI08:35Palma de Mallorca
1t. 25min.
MAD10:00Madrid-Barajas
5. okt.
MAD04:30Madrid-Barajas
1t. 25min.
PMI05:55Palma de Mallorca
Ryanair
29. sep.
PMI09:25Palma de Mallorca
1t. 25min.
MAD10:50Madrid-Barajas
5. okt.
MAD02:25Madrid-Barajas
1t. 25min.
PMI03:50Palma de Mallorca
Ryanair
26. okt.
PMI04:25Palma de Mallorca
1t. 25min.
MAD05:50Madrid-Barajas
27. okt.
MAD02:40Madrid-Barajas
1t. 25min.
PMI04:05Palma de Mallorca
Flere flyselskaber
15. jan.
PMI01:40Palma de Mallorca
1t. 25min.
MAD03:05Madrid-Barajas
16. jan.
MAD05:15Madrid-Barajas
1t. 20min.
PMI06:35Palma de Mallorca

Find de billigste enkeltbilletter fra Palma de Mallorca til Madrid

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Palma de Mallorca til Madrid, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Europa, Iberia Express og Ryanair
Ryanair
24. nov.
PMI17:30Palma de Mallorca
1t. 25min.
MAD18:55Madrid-Barajas
Air Europa
14. nov.
PMI03:00Palma de Mallorca
1t. 25min.
MAD04:25Madrid-Barajas
Ryanair
6. okt.
PMI02:35Palma de Mallorca
1t. 25min.
MAD04:00Madrid-Barajas

Bedste flyselskaber, der flyver fra Palma de Mallorca til Madrid

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Palma de Mallorca til Madrid med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
Ryanair
PrisFra 192 kr.
Gratis afbestilling
Vurdering
6,8
7,1

Boarding

6,7

Comfort

7,5

Besætning

6,1

Underholdning

6,4

Mad

Anmeldelser

Fordele: Fully understand the need to put a name tag on “priority customers”. But tagging the rest as “non-priority customers” is at best disrespectful and stupid. Time to look for a new head of communication?

1 / 10

  • Hvor langt er der fra Palma de Mallorca til Madrid-Barajas med fly?

    Madrid-Barajas er 548,8 km fra Palma de Mallorca.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Madrid?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Madrid. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Madrid nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.