Book fly med TUI Nederland

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 31.5
ons. 7.6

Hurtige facts om TUI Nederland

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for TUI Nederland

Billigste rute

2.381 kr.

Mest populære rute

BON til AMS

Korteste flyvning

7t. 05min.

Længste flyvning

14t. 00min.
Den billigste rute, som TUI Nederland flyver fra Willemstad Hato Int. til Amsterdam Schiphol kan fås for 2.381 kr.
Flyvningen fra Kralendijk Flamingo Intl til Amsterdam Schiphol er i øjeblikket den mest populære rute med TUI Nederland
Den hurtigste flyrute med TUI Nederland varer 7t. 05min. fra Amsterdam (AMS) til São Pedro (VXE)
Den længste flyrute med TUI Nederland tager 14t. 00min. fra Amsterdam (AMS) til Cancún (CUN)

Anmeldelser af TUI Nederland

7,7
GodBaseret på 15 verificerede gæsteanmeldelser
7,3Comfort
8,1Underholdning
7,3Mad
7,7Boarding
8,0Besætning


Oplysninger om flyvning med TUI Nederland

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder TUI Airlines Nederland

TUI Airlines tilbyder flere forskellige pakkerejser til et hav af destinationer over alt i verden. På de fleste af disse flyvninger er det muligt at booke TUI Airlines Premium Class, som giver dig en række ekstra fordele både før og under rejsen. Det inkluderer blandt andet adgang til en lounge i lufthavnen på udrejsen, ekstra bagagevægt samt gratis mad og drikkevarer under flyveturen. Det er dog ikke kun gode flyrejser, som du kan bestille hos TUI. Rejseselskabet gør det nemlig let at bestille en samlet pakkeløsning til en fordelagtig pris, som inkluderer både reservering af hotelophold samt reservation af flyafgange med TUI Airlines.

Hvor meget håndbagage tillader TUI Airlines Nederland

På de fleste afgange med TUI Airlines er det tilladt at medbringe maks. fem kilo håndbagage. De fem kilo er iberegnet i den samlede bagagevægt, som typisk er på 20 kg i alt. Det er dog muligt at få ekstra plads, hvis du for eksempel bestiller Premium Class, når du køber din flybillet. Gør du det, modtager du blandt andet 10 kg ekstra gratis bagagevægt, hvilket betyder, at du i alt kan medbringe 30 kg. Den tilladte vægt samt størrelsen og reglerne for indholdet af din håndbagage er altid tydeligt fremhævet under din booking. Sidst, men ikke mindst bør du være opmærksom på, at det udelukkende er tilladt at medbringe et stykke håndbagage per person.

Kan jeg flyve med et kæledyr med TUI Airlines Nederland

Det er som regel ikke muligt at tage et kæledyr med ombord på et TUI Airlines-fly, da de fleste charterflyvninger desværre ikke tillader det. Reglerne vedrørende kæledyr på charterrejser er gældende til dels på grund af dyrets egen sikkerhed samt af hensyn til de andre passagerer. På nogle flyrejser og i enkelte særtilfælde er det dog tilladt at medbringe mindre kæledyr i kabinen eller i lastrummet, hvis dyret vejer over seks kilo. I begge tilfælde skal det medbragte bur være både blødt og vandtæt, men det er kun, hvis buret skal medbringes i kabinen, at det skal opfylde de specifikke mål på 55 cm x 40 cm x 20 cm. Det skyldes, at buret ikke må fylde et sæde, men altid skal kunne opbevares under sædet foran dig.

Amsterdam Schiphol, Las Palmas de Gran Canaria, og Willemstad Hato Int. er de mest populære lufthavne TUI Nederland bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst TUI Nederland-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge TUI Nederlands hjemmeside på tui.nl eller ringe til dem på +31 088 - 088 58 85 for opdateringer og flystatus.


Flysporing for TUI Nederland

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for TUI Nederland
fre. 5/26

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.