Hoteller i Patong

Ferieboliger i Patong, Thailand

Find tilbud på 852 ferieboliger i Patong, Thailand

Patong, Thailand
7. mar — 8. mar2
lör 2.3
ons 6.3

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Top udlejning i Patong

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Patong
Pris
kr.68
kr.4839
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hostels og billige hoteller i Patong

Disse billige hoteller og vandrehjem i Patong har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Patong

Disse ferieboliger i Patong har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Patong

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Patong

Laveste ferieboligpris

55 kr.

Gennemsnitslængde på ophold

11 dage
Den billigste pris for et værelse i Patong, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 55 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Kamala Studio Apartments By Psa.
I gennemsnit er folk der i 11 dage, når de overnatter i ferieboliger i Patong. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 11 dage i Patong lå i sidste uge på 5.340 kr..

Information om overnatning i Patong

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Patong

Hvor er de bedste ferieboliger i Patong til fester?

Patong er Phukets mest populære og velkendte område for fester, hvide sandstrande og farverige drinks. Her finder du året rundt hundredvis af barer, natklubber og shows. Vil du bo midt i festen, skal du finde en feriebolig omkring Patong Beach. Her bor du ikke blot tæt på et stort udvalg af barer, men den berømte Bangla Road, hvor du i dagevis kan gå på opdagelse i de mange butikker og spise dig igennem thaikøkkenet på områdets overdådige restauranter. Området omkring Patong er centreret omkring stranden og dens pulserende liv. Hvis I ønsker at dele jeres ferie op eller vil have base et mere roligt sted, så får i omkring Freedom Beach lidt mere ro, men stadig adgang til Patongs summende natteliv. I kan komme hertil med båd, hvoraf de fleste af disse sejler døgnet rundt i højsæsonen fra december til juni.

Hvor er de bedste ferieboliger i Patong for familier?

Patong er måske bedst kendt for sit natteliv, men området har faktisk et væld af oplevelser for hele familien. I, som vælger at leje en feriebolig i Patong, kommer til at få adgang til områdets mange aktiviteter, samtidig med at I tager følelsen af hjem med jer på rejsen. De mange hoteller tilbyder børneklubber, pools til børn, aktivitetsområder og meget mere. De fleste hoteller tilbyder også dagspas til deres områder. Livet i Patong er centreret omkring stranden, og det gælder også her, hvor I finder det største udvalg af ferieboliger. Det giver jer ikke bare mulighed for havudsigt, men lader jer også bo lige rundt om hjørnet fra de mange action-packed familieaktiviteter som windsurfing, kabelbaner, snorkling, jet ski og meget mere. Hvis I vil gå på opdagelse i byen, skal I vælge en feriebolig omkring Phuket Old Town, ikke langt fra Patong Strand. Her kan I bruge en hel dag i Phuket Trickeye Museum, der er en interaktiv udstilling, hvor I kan blende ind mellem de mange malerier og udstillinger. Vil I lære at surfe i sikre omgivelser, kan I prøve kræfter med bølgerne i det indendørs Surf House tæt bed Bangla Road.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Patong sammenlignet med hoteller?

Patong er et område, der er spækket med resorts og hoteller og er populært blandt turister. Så hvis du vil opleve Patong fra en helt anden og mere hengemt side, så skal du vælge en feriebolig. Patong har nemlig er stort udvalg at ferieboliger i varierende størrelser og med både centrale og afsides beliggenheder. Lej alt fra en hel villa til en lille charmerende feriebolig med havudsigt. Patong er kendt for deres restauranter, og hele døgnet finder du en bred palette af spisemuligheder til både store og små. Langs stranden finder I masser af boder med frugt og snacks, så I kan fylde køleskabet i ferieboligen op med alt, hvad hjertet begærer. Hvis I rejser i en gruppe, får I med en feriebolig mulighed for at bo både centralt og mere rummeligt. Vælg en bolig med stue, køkken og flere soveværelser, så alle kan få en god nats søvn og samles om morgenen til en fælles morgenmad.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i Patong?

Et ophold på ca. 11 nætter er det mest almindelige valg blandt dem, der booker ferielejlighed i Patong.

Hvad koster en ferielejlighed i Patong?

Priserne for at leje en ferielejlighed i Patong varierer afhængigt af årstid, beliggenhed og antallet af værelser. En nylig søgning efter lejligheder i Patong viser et gennemsnit på 328 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Patong?

maj er ofte den billigste måned at leje en ferielejlighed i Patong på. Prisen pr. nat kan være ca. 60% under gennemsnittet på dette tidspunkt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Patong?

Der er 2.293 udbydere for hoteller i Patong fra februar 2024.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Patong?

Priser for hoteller i Patong opdateres dagligt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Patong på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker feriebolig med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Patong
lör 2.3
ons 6.3
Send mig favorittilbud fra momondo