Billeje i Georgetown

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Georgetown

Georgetown, Guyana
2. dec — 9. dec
Samme aflevering
Georgetown, Guyana
ons 2.12
Middag
ons 9.12
Middag

Biludlejningsfirmaer i Georgetown

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Georgetown
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Georgetown til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Georgetown Cheddi Jagan Ints biludlejningsdisk

Biludlejning i Georgetown

Indtil videre har der i november været 3 søgninger på biludlejning i Georgetown på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Georgetown for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Georgetown. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Georgetown biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Georgetown biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Georgetown tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Georgetown?

Georgetowns hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Georgetown er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 100 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.