Lej en bil i Georgetown, Guyana

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Georgetown, Guyana

Georgetown, Guyana
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Georgetown, Guyana
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Georgetown

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Georgetown, Guyana
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Georgetown, Guyana til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Georgetown Cheddi Jagan Ints biludlejningsdisk

Biludlejning i Georgetown

Indtil videre har der i oktober været 39 søgninger på biludlejning i Georgetown på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Georgetown for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Georgetown. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Georgetown, Guyana?

Georgetowns hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Georgetown er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 100 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Georgetown?

En Nissan Juke er den mest populære bil at leje in Georgetown ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Nissan Juke på helt ned til 309 kr./dag in Georgetown, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 358 kr./dag. En anden populær bil at leje in Georgetown er en Hyundai Accent, der i gennemsnit koster 285 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 231 kr./dag.

Hvordan er vejret i Georgetown, Demerara-Mahaica, Guyana i oktober?

I oktober er der normalt 81 mm nedbør i Georgetown og en gennemsnitstemperatur på 27 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Georgetown, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

I betragtning af, at temperaturerne i Georgetown typisk er høje i løbet af oktober, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Georgetown om vejret i resten af Demerara-Mahaica?

Dem, der gerne vil leje bil i Georgetown til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Demerara-Mahaica i oktober måned normalt er ca. 27 °C med 81 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Georgetown