Billeje i Matsuyama, Japan

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Matsuyama, Japan

Matsuyama, Japan
27. apr — 4. maj
Samme aflevering
Matsuyama, Japan
tir 27.4
Middag
tir 4.5
Middag
Chaufførens alder:

Afstanden fra Matsuyama, Japan til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hiroshimas biludlejningsdisk

Biludlejning i Matsuyama

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Matsuyama for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Matsuyama. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Matsuyama, Japan biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Matsuyama biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Matsuyama tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Matsuyama, Japan?

Hvis du lejer en bil i Matsuyama, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Matsuyama er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Matsuyama er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Matsuyama, Japan i april?

Normalt er vejret i Matsuyama i april måned 12 °C og den forventede nedbør er 110 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Matsuyama i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Matsuyama.

Minder vejret i Matsuyama om vejret i resten af Ehime-præfekturet?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Matsuyama og rundt i Ehime-præfekturet eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 110 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Matsuyama