Lej en bil i Port-of-Spain, Trinidad og Tobago

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Port-of-Spain, Trinidad og Tobago

Port-of-Spain, Trinidad og Tobago
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Port-of-Spain, Trinidad og Tobago
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Port-of-Spain

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Port-of-Spain, Trinidad og Tobago
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,0

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

8,4
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

7,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

6,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

7,6
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Port-of-Spain, Trinidad og Tobago til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Port-of-Spain Piarcos biludlejningsdisk

Biludlejning i Port-of-Spain

701 personer har søgt efter billeje i Port-of-Spain in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Port-of-Spain for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, Enterprise, og Europcar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Port-of-Spain. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Port-of-Spain, Trinidad og Tobago biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Port-of-Spain opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Port-of-Spain så som Alamo, Enterprise og Europcar der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Port-of-Spain i oktober måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Port-of-Spain i oktober. I Port-of-Spain kommer der igennemsnit 190 mm nedbør og med temperaturer omkring 26 °C i oktober måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Port-of-Spain koster 329 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Port-of-Spain, Trinidad og Tobago?

Rejsende, som lejer en bil i Port-of-Spain, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Port-of-Spain ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 100 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Port-of-Spain?

Den mest populære bil at leje in Port-of-Spain blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Ford Fiesta. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Port-of-Spain for 306 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 100 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 194 kr. om dagen for at leje en Ford Fiesta in Port-of-Spain, selvom du kan finde priser på helt ned til 115 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Port-of-Spain, Trinidad og Tobago i september?

Normalt er vejret i Port-of-Spain i september måned 27 °C og den forventede nedbør er 180 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Port-of-Spain i løbet af september er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Port-of-Spain om vejret i resten af Port of Spain?

Klimaet i Port of Spain i september er normalt 27 °C med en forventet nedbør på 180 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Port-of-Spain til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Port-of-Spain