Find billige flybilletter til Ürümqi

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ürümqi?

Rejsende, som flyver til Ürümqi, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Turpan Jiaohe (148 km fra Ürümqi centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Ürümqi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ürümqi

Hvilke flyselskaber flyver til Ürümqi?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Ürümqi fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er KLM, Air China og China Southern. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Ürümqi, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Air China-fly til Ürümqi

Der er 24 fly med Air China til Ürümqi på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Beijing Alle lufthavne, og den bedste pris på en Air China-billet, der er set på momondo, er 4.047 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Ürümqi). Air China har en bedømmelse på 7,0 fra 25 brugeranmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ürümqi


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Ürümqi. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Ürümqi med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Ürümqi.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Ürümqi, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Ürümqi spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.