Book fly med Air Mauritius

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Hurtige facts om Air Mauritius

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Air Mauritius

Billigste rute

671 kr.

Mest populære rute

RUN til MRU

Korteste fly

0t. 45min.

Længste flyvning

22t. 15min.
Den billigste rute, som Air Mauritius flyver fra Port Louis Sir Seewoosagur Ram. til Mont Lubin Rodrigues Is kan fås for 671 kr.
Flyvningen fra St. Denis Roland Garros til Port Louis Sir Seewoosagur Ram. er i øjeblikket den mest populære rute med Air Mauritius
Den hurtigste flyrute med Air Mauritius varer 0t. 45min. fra St. Denis (RUN) til Port Louis (MRU)
Den længste flyrute med Air Mauritius tager 22t. 15min. fra Antananarivo (TNR) til St. Denis (RUN)

Anmeldelser af Air Mauritius

10,0
EneståendeBaseret på 2 verificerede gæsteanmeldelser
10,0Samlet
10,0Boarding
10,0Besætning
8,0Underholdning
10,0Comfort
9,0Mad

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Air Mauritius

Ja, Air Mauritius har 36 ugentlige flyvninger planlagt med afgang fra København Kastrup.

St. Denis Roland Garros, Port Louis Sir Seewoosagur Ram., og Mont Lubin Rodrigues Is er de mest populære lufthavne Air Mauritius bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Air Mauritius-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Air Mauritiuss hjemmeside på airmauritius.com eller ringe til dem på +45 8830 6620 for opdateringer og flystatus.

I øjeblikket er flyvningen fra Port Louis Sir Seewoosagur Ram. til Mont Lubin Rodrigues Is med 0 stop for 1.256 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Air Mauritius tilbyder. Flyvningen fra Port Louis Sir Seewoosagur Ram. til Mont Lubin Rodrigues Is med 0 stop for 671 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Air Mauritius.

St. Denis Roland Garros til Port Louis Sir Seewoosagur Ram. og tilbage igen med 0 stop for 1.419 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Air Mauritius. Air Mauritius tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 1.609 kr. pr. billet. Flyvningen er fra St. Denis Roland Garros til Port Louis Sir Seewoosagur Ram. og har 0 stop.


Flysporing for Air Mauritius

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Air Mauritius
tor. 6/23