Hoteller i West Hollywood, CA

Find tilbud på 25 hoteller i West Hollywood, CA

West Hollywood, CA, USA
30. nov. — 1. dec.2
fre. 1.12
tir. 5.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i West Hollywood

Find det perfekte hotel til dit ophold i West Hollywood
Pris
kr.319
kr.12257
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i West Hollywood


Hvornår skal man booke et hotel i West Hollywood?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i West Hollywood
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
17%forventet prisfald
23%forventet prisstigning

Rejsepriser

1.941 kr. - 3.035 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
1.890 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.453 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i West Hollywood er: 1-2 stjerne, 78 dage før. 3 stjerne, 56 dage før.

1-2 stjerne

218 kr. - 4.174 kr.

3 stjerne

707 kr. - 8.850 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i West Hollywood

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i West Hollywood

Laveste hotelpris

319 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

1 Hotel West Hollywood

Hoteller i nærheden af lufthavnen

9257
Den billigste pris for et værelse i West Hollywood, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 319 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Vibe Hotel West Hollywood, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på 1 Hotel West Hollywood, det mest populære 5-stjernede hotel i West Hollywood(bedømmelse på 8,4/10 ud fra 655 anmeldelser).
Der er 9.257 hoteller i West Hollywood tæt på Los Angeles Intl. Hyatt Regency Los Angeles International Airport er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til West Hollywood

Hvilke kvarterer i West Hollywood skal jeg bo i, hvis jeg ønsker adgang til offentlig transport?

West Hollywood, eller WeHo kort sagt, er en enklave i Los Angeles, der er en uafhængig by fra LA. Men med sit lille område er det omgivet af LA på tre sider og byen Beverly Hills på fjerde side. Ligesom et kvarter, West Hollywood er helt integreret i Los Angeles transportsystem. Den nærmeste LA Metro station er Hollywood / Highland på B Line (Red Line), i skæringspunktet mellem Hollywood Blvd og North Highland Ave, som er temmelig tæt på West Hollywood. Santa Monica Blvd, områdets hovedgade foret med West Hollywood hoteller, kører hele vejen til Santa Monica på Stillehavet og har et væld af busstoppesteder langs ruten. Du er sikker på at finde en kort afstand fra dit hotel i West Hollywood. Afhentning og Sunset Trip Shuttle Service er transportinitiativer arrangeret af byen for at give gratis transport til spillesteder i weekenden og om aftenen. Men husk, det er det sydlige Californien, hvor bilen stadig er konge. Det er næsten obligatorisk at leje en bil, især hvis du er i et rejsehumør.


Hvad koster et hotel i West Hollywood pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i West Hollywood
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i West Hollywood

Disse billige hoteller og vandrehjem i West Hollywood har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i West Hollywood

Disse West Hollywood hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i West Hollywood

Hvilke kvarterer i West Hollywood skal jeg bo i baseret på hvorfor jeg rejser?

Hvis du er i LA for at "tjekke scenen", fordi du har til hensigt at flytte hertil for underholdningsindustrien, hvad enten det er film eller musik, så er West Hollywood meget centralt placeret og tæt på alle aktiviteter og folk med forbindelser. The Banana Bungalow Hollywood Hostel & Hotel er lige i hjertet af tingene og er rimeligt prissat. West Hollywood Edition er kun få skridt fra Whisky A Go Go Go, hvor du vil have lyst til at optræde. Hvis du er i byen for at være stjerne, kan du praktisk talt gå til Hollywood Walk of Fame, Chinese Theater (med konkrete håndtryk af stjerner) og Dolby Theater (hjemsted for Academy Awards eller Oscars). Boulevard Hotel & Suites er en komfortabel gåtur til Walk of Fame. Hvis du er kommet til Cedars-Sinai Medical Center for behandling, så Beverly Hills Condos, der er tilgængelig via momondo, er i nærheden.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i West Hollywood

Hvad er de mest populære attraktioner i West Hollywood?

West Hollywood er en del af Amerikas næststørste metroområde, så der er masser af valgmuligheder. Gå eller kør mod øst langs Santa Monica Blvd, og du er i Hollywood. Tag vestpå, og du er på Sunset Strip eller i det smarte Beverly Hills. I selve West Hollywood finder du Pacific Design Center med Museum of Contemporary art. Hvis du er til musik, så tjek Westlake Recording Studios, hvor Michael Jackson indspillede Thriller, stadig det bedst sælgende album nogensinde. Whisky a Go Go og Troubadour er barer, hvor mange berømte kunstnere fik deres gennembrud. Hvis du er på udkig efter billige hoteller i West Hollywood, vil du være hårdt presset for at finde dem. Hvis du leder efter et godt beliggende hotel i West Hollywood, så er Bevonshire Lodge et rigtig godt valg.

Hvilke kvarterer i West Hollywood har et stort udvalg af barer og restauranter?

Enhver strækning af Santa Monica Blvd i West Hollywood vil dæmpe din tørst og stille din rumlende mave. Gracias Madre på Melrose Ave laver elegant vegansk og økologisk mexicansk mad café-stil. Night + Market WeHo on Sunset Blvd tilbyder thailandsk mad. Hvis du vil have et endnu større udvalg, skal du køre mod øst mod Hollywood i egentlig forstand. Sunset Strip er en anden hotbed for kulinariske muligheder. Alternativt, hvorfor ikke hoppe i din udlejningsbil og tage ned til Santa Monica og Venice Beach for solbadere ved havet? Hvis du ønsker at reservere et hotel i West Hollywood, der ligger tæt på nattelivet, kan du udvide din søgning til at omfatte San Fernando Valley, som du har adgang til ved hjælp af Hollywood Freeway (US Route 101), hvis du har en bil.

Hvilke populære begivenheder finder sted i West Hollywood?

Den årlige Oscar-uddeling i tilstødende Hollywood (og dermed tilgængelig til fods), som normalt afholdes i februar hvert år. Grammys, der afholdes på omkring samme tid, er vært længere væk på Staples Center i downtown Los Angeles. Tag LA Metro Blue Line og stå af ved Pico/Chick Hearn Station, og Staples Center ligger en kort gåtur væk. West Hollywood Halloween Carnival, der finder sted hver 31. Oktober, og som forkæler afslørere til en episk Halloween fest, der strækker sig over en kilometer lang, er en fantastisk begivenhed for alle aldre.


Information om overnatning i West Hollywood

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i West Hollywood

Hvor længe bor vores brugere i West Hollywood?

Det gennemsnitlige ophold i West Hollywood varer 8 nights.

Hvad koster et hotel i West Hollywood?

Prisen for et hotelværelse i West Hollywood vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 2.103 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i West Hollywood?

september er den billigste måned at booke et hotel i West Hollywood. Priserne kan være 18% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i West Hollywood?

Hotelværelser i West Hollywood er billigst søndag og dyrest tirsdag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i West Hollywood?

Fra november 2023 er der 181 udbydere at vælge mellem for hoteller i West Hollywood.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i West Hollywood?

Priser for hoteller i West Hollywood opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i West Hollywood

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i West Hollywood

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i West Hollywood gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i West Hollywood kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i West Hollywood?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i West Hollywood. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til West Hollywood på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.