Find billige flybilletter til Yangzhou

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 3.7
søn. 10.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Yangzhou?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Yangzhou. Hvis du har planer om at flyve til Yangzhou, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Changzhou (62 km fra Yangzhou centrum), Lufthavn: Nanjing Lukou Intl (91 km fra Yangzhou centrum), Lufthavn: Yancheng (135 km fra Yangzhou centrum), Lufthavn: Wuxi (137 km fra Yangzhou centrum) eller Lufthavn: Nantong (149 km fra Yangzhou centrum).Hvilke flyselskaber flyver til Yangzhou?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Yangzhou

Hvilke flyselskaber flyver til Yangzhou?

På rejser til Yangzhou fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med dette populære flyselskab: Air China. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med dette populære flyselskab.

Air China-fly til Yangzhou

Air China er et populært valg for brugere, der rejser til Yangzhou. Selskabet flyver 19 fly om ugen til Yangzhou, og de flyver oftest fra Shenzhen. Billetpriserne hos Air China afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 3.358 kr. (fra København Kastrup). I 25 anmeldelser har momondo-brugere givet Air China en gennemsnitlig bedømmelse på 7,0/10.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Yangzhou


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Yangzhou på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Yangzhou.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Yangzhou lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Yangzhou og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.