Find billige fly til Nanjing

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Nanjing

Få indsigter om din flyrejse til Nanjing, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nanjing på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Nanjing fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 4.676 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Nanjing på en lørdag på 7.823 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nanjing?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Nanjing på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Nanjing om eftermiddagen helt ned til 6.044 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 7.823 kr..

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Nanjing

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Nanjing?

Changzhou Lufthavn, Yangzhou Taizhou Lufthavn eller Wuhu Xuanzhou Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Nanjing.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Nanjing Lukou Intl Lufthavn?

Priser for fly til Nanjing Lukou Intl Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Nanjing Lukou Intl Lufthavn?

Fraseptember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Nanjing Lukou Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Nanjing Lukou Intl Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Nanjing Lukou Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Nanjing Lukou Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Nanjing Lukou Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Nanjing Lukou Intl Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvilke flyselskaber flyver til Nanjing?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nanjing

Hvilke flyselskaber flyver til Nanjing?

Air China-fly til Nanjing

Air China flyver omkring 58 fly til Nanjing om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Shenzhen, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Air China var på 7.865 kr. (København Kastrup til Nanjing). Brugerne har bedømt Air China med 7,0/10 i over 25 anmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nanjing


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Nanjing?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Nanjing. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Nanjing med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Nanjing, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Nanjing?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Nanjing.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Nanjing lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Nanjing er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nanjing på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.