Find billige flybilletter til Nanjing

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nanjing?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Nanjing på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Nanjing om formiddagen helt ned til 3.962 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 11.444 kr..

Lufthavn: Changzhou eller Lufthavn: Yangzhou Taizhou kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Nanjing.Hvilke flyselskaber flyver til Nanjing?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nanjing

Hvilke flyselskaber flyver til Nanjing?

For fly fra Danmark til Nanjing, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Air China, Finnair, Lufthansa og Sichuan Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Air China-fly til Nanjing

Air China flyver omkring 49 fly til Nanjing om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Shenzhen, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Air China var på 3.403 kr. (København Kastrup til Nanjing). Brugerne har bedømt Air China med 7,0/10 i over 25 anmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nanjing


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Nanjing. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Nanjing, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Nanjing.

Prisagenter på fly til Nanjing er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.