Anmeldelser
FAQ
Flytracker

Book fly med Binter Canarias

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 23.4
tir. 30.4
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Hurtige facts om Binter Canarias

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Binter Canarias

Billigste rute

224 kr.

Mest populære rute

TFN til MAD

Korteste flyvning

0t. 25min.

Længste flyvning

2t. 40min.
Den billigste rute, som Binter Canarias flyver fra Las Palmas de Gran Canaria til Puerto del Rosario Fuerteventura kan fås for 224 kr.
Flyvningen fra Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord til Madrid-Barajas er i øjeblikket den mest populære rute med Binter Canarias
Den hurtigste flyrute med Binter Canarias varer 0t. 25min. fra Funchal (FNC) til Porto Santo (PXO)
Den længste flyrute med Binter Canarias tager 2t. 40min. fra Las Palmas de Gran Canaria (LPA) til Madrid (MAD)

Anmeldelser af Binter Canarias

8,9
Meget godBaseret på 51 verificerede gæsteanmeldelser
8,2Underholdning
9,2Besætning
8,5Mad
8,6Boarding
8,9Comfort


Oplysninger om flyvning med Binter Canarias

Hvilke loyalitets program har Binter Canarias luftfartselskab?

Binter Canarias flyselskab har et loyalitetsprogram kaldet Bintermas. Her kan optjene eller tilkøbe points, som giver dig adgang til rabatter, når du køber flybilletter, hoteller, lejer bil eller skal et af de mange andre ting som loyalitets programmet giver adgang til. Du skal for at være en del af Binter Canarias luftfartsselskabs loyalitetsprogram registrere dig, hvorefter du vil få tilsendt et kort, som du skal bruge til at identificere dig, hver gang du benytter Binter Canarias. Jo flere gange du rejser, jo flere point optjener du. Der er tre kort, grønt, sølv og guld. Med det grønne som start, og efterfølgende arbejder du dig op til guld, hvor der også er de fleste og bedste fordele. Book Binter Canarias flyrejser online. Du kan også med fordel lave Binter-canaries reservationer samtidig.

Hvor meget bagage må man have med når man flyver med Binter Canarias?

Som udgangspunkt må du have seks kg håndbagage med og 23 kg som almindelig bagage med Binter Canarias luftfartsselskab. De seks kg er ikke inklusiv en lille håndtaske. Det er muligt at købe ekstra kg, skulle du have behov for mere plads. Har du specialudstyr med, som f.eks. sportsudstyr, skal du reservere plads mindst 48 timer før afgang, og ankomme i ekstra god tid til lufthavnen, så du har tid til at få det checket ind. Du skal være opmærksom på at det kan koste ekstra at have f.eks. en cykel med, og den vil ikke blive medregnet i dine kg.

Kan man have et kæledyr med når man flyver med Binter Canarias luftfartselskab?

Det er muligt at have dit kæledyr med når du rejser med Binter Canarias luftfartselskab. Om du kan have det med dig i kabinen, eller om dit kæledyr skal være i lastrummet, kommer an på størrelsen. Er dit kæledyr mindre end otte kg, kan du have det i kabinen. Det er et krav at der er en passager med i flyveren. Du skal have de nødvendige dokumenter med som dyrepas og/eller vaccinationspapir. Dit kæledyr skal enten have en mikrochip eller et tatoveret identifikationsnummer. Du skal derudover medbringe ansvarsfratagelse, som du skal aflevere ved indtjekning. Det anbefales at kontakte kundeservice inden, for at være sikker på at det specifikke fly har den service.

Flyver Binter Canarias fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Venedig Marco Polo hvis du ønsker at flyve med Binter Canarias, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Aeromexico.

Hvad er de mest populære lufthavne som Binter Canarias benytter?

Arrecife Lanzarote, Las Palmas de Gran Canaria, og Santa Cruz de Tenerife Tenerife Nord er de mest populære lufthavne Binter Canarias bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Binter Canarias?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Binter Canarias-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Binter Canariass hjemmeside på bintercanarias.com eller ringe til dem på +34 902 391 392 for opdateringer og flystatus.

Hvilken indenrigsflyvning er den billigste med Binter Canarias?

I øjeblikket er flyvningen fra Las Palmas de Gran Canaria til Madrid-Barajas med 1 stop for 462 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Binter Canarias tilbyder. Flyvningen fra Las Palmas de Gran Canaria til Puerto del Rosario Fuerteventura med 0 stop for 224 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Binter Canarias.

Hvilken internationale flyvning er den billigste med Binter Canarias?

Las Palmas de Gran Canaria til El Aaiún Hassan I og tilbage igen med 0 stop for 798 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Binter Canarias.


Spor fly fra Binter Canarias

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Binter Canarias
tor. 4/18

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
tir. 23.4
tir. 30.4
Send mig favorittilbud fra momondo