Book fly med Binter Canarias

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.6
søn. 11.6

Hurtige facts om Binter Canarias

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Binter Canarias

Billigste rute

229 kr.

Mest populære rute

FUE til LPA

Korteste flyvning

0t. 25min.

Længste flyvning

1t. 00min.
Den billigste rute, som Binter Canarias flyver fra Puerto del Rosario Fuerteventura til Las Palmas de Gran Canaria kan fås for 229 kr.
Flyvningen fra Puerto del Rosario Fuerteventura til Las Palmas de Gran Canaria er i øjeblikket den mest populære rute med Binter Canarias
Den hurtigste flyrute med Binter Canarias varer 0t. 25min. fra Porto Santo (PXO) til Funchal (FNC)
Den længste flyrute med Binter Canarias tager 1t. 00min. fra Arrecife (ACE) til Granadilla (TFS)

Anmeldelser af Binter Canarias

8,9
Meget godBaseret på 58 verificerede gæsteanmeldelser
8,5Mad
9,0Comfort
9,2Besætning
8,9Boarding
8,6Underholdning


Oplysninger om flyvning med Binter Canarias

Binter Canarias flyselskab har et loyalitetsprogram kaldet Bintermas. Her kan optjene eller tilkøbe points, som giver dig adgang til rabatter, når du køber flybilletter, hoteller, lejer bil eller skal et af de mange andre ting som loyalitets programmet giver adgang til. Du skal for at være en del af Binter Canarias luftfartsselskabs loyalitetsprogram registrere dig, hvorefter du vil få tilsendt et kort, som du skal bruge til at identificere dig, hver gang du benytter Binter Canarias. Jo flere gange du rejser, jo flere point optjener du. Der er tre kort, grønt, sølv og guld. Med det grønne som start, og efterfølgende arbejder du dig op til guld, hvor der også er de fleste og bedste fordele. Book Binter Canarias flyrejser online. Du kan også med fordel lave Binter-canaries reservationer samtidig.

Som udgangspunkt må du have seks kg håndbagage med og 23 kg som almindelig bagage med Binter Canarias luftfartsselskab. De seks kg er ikke inklusiv en lille håndtaske. Det er muligt at købe ekstra kg, skulle du have behov for mere plads. Har du specialudstyr med, som f.eks. sportsudstyr, skal du reservere plads mindst 48 timer før afgang, og ankomme i ekstra god tid til lufthavnen, så du har tid til at få det checket ind. Du skal være opmærksom på at det kan koste ekstra at have f.eks. en cykel med, og den vil ikke blive medregnet i dine kg.


Flysporing for Binter Canarias

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Binter Canarias
ons. 5/31

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.