Hoteller i Brønderslev

Find de bedste tilbud på 4 hoteller i Brønderslev, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Brønderslev

Der er mange skønne hoteller i Brønderslev. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Rejsetips til Brønderslev

Vores bedste tips til Brønderslev

Hvad koster et hotel i Brønderslev?

Der er noget for ethvert budget i denne nordjyske by. Priserne for et hotel i Brønderslev ligger fra ca. 300 DKK til ca. 1500 DKK for en overnatning. På de billige hoteller kan du forvente et pænt standardværelse samt lidt afstand ind til byen, mens du på de dyre steder kan glæde dig over faciliteter som pool, spa, fitnessrum, hotelrestaurant og andre goder.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Brønderslev?

Grundet byens mange spisesteder og kulturelle tilbud i form af museer og udendørsaktiviteter kan du besøge Brønderslev hele året rundt. Det bedste tidspunkt for en overnatning i Brønderslev er dog om sommeren, hvor der er Store Brønderslev Marked, Open by Night, udendørskoncerter ved Den Runde Pavillon og meget andet. Der findes også lækre strande i nærheden, så du kan roligt rejse med børn.

Kan man rejse til Brønderslev på budget?

Der er udgangspunkt for en budgetferie i Vendsyssel. Et billigt hotel i Brønderslev er første skridt i planlægningen af en billig ferie. Derudover kan du benytte byens billige spisesteder i stedet for at gå efter en middag på et af slottene i nærheden. Naturens mange glæder er gratis – og du kan kombinere disse med et ophold i lavsæsonen. Mange hoteller kører desuden med særlige tilbud, så vær klar ved tasterne i god tid.

De bedste transportmidler i Brønderslev

I byens centrum kommer du nemmest rundt til fods. Der kører også bybusser i form af nummer 1, 2, 3 og 5, hvis du eksempelvis skal fra centrum til Vildmosemuseet eller til blomsterparken ved Hedelund. Billetprisen er ca. 24 DKK for en enkelt tur.

Parkering i Brønderslev

Der er ofte gratis parkering ved de fleste hoteller i Brønderslev. I selve byen findes der tilmed mere end 1500 gratis parkeringspladser, så du kan nemt komme af med bilen. Torvegade, Østergade og Bredgade er nogle af de steder, du kan holde i midtbyen. Mange af pladserne er med to timers begrænsning, mens de mest centrale p-pladser oftest tillader maks. 30 minutters parkering, så hold øje med skiltningen.


Hvad koster et hotel i Brønderslev pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Brønderslev
3 stjerner
Hotel Phønix Brønderslev
Mest for pengene

Hotel Phønix Brønderslev

6,8

447 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Brønderslev

Disse billige hoteller og vandrehjem i Brønderslev har gode priser til det lille rejsebudget
Hostel Brønderslev

Hostel Brønderslev

8,3

395 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Brønderslev

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hostel Brønderslev

Hostel Brønderslev

8,3

395 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Brønderslev?

I Vendsyssel højt mod nord har de både Grenen samt færger til Island, Sverige, Norge og Færøerne. Der er også mange populære feriebyer, som eksempelvis Brønderslev. Byen byder både på indkøbsmuligheder, kultur og natur. Dermed kan du bo på hotel i Brønderslev tæt på handelslivet, hvor du kan handle blandt alle de gode tilbud. Algade er byens hovedgade, som også er forbundet med mange små stræder, der skaber et hyggeligt centrum. Grønne omgivelser er en stor del af byens identitet, og dem kan du også bo i nærheden af, hvis du vil lidt væk fra bymidten og det aktive handelsmiljø. Nord for centrum, tæt på Den Runde Pavillon, kan du bo på hotel i Brønderslev med udsigt til Rhodendendronparken. Der er også muligheder omkring golfbanen, hvor du kan se grønne vidder og natur, så langt øjet rækker samtidig med, at du stadig er tæt på byen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Brønderslev

Nord for Limfjorden i Vendsyssel ligger Brønderslev, som altid er et besøg værd. Byen er placeret mellem Vesterhavet og Kattegat, så du skal ikke køre langt for at komme ud at bade. Især stranden ved Asaa er børnevenlig, og den er samtidig blandt østkystens bedste. Foråret og sommeren er de mest populære sæsoner, hvilket især skyldes Rhodendendronparken, der er den største i Nordeuropa, og som blomstrer fra maj til juni. I parken er det muligt at fodre ænder, og der findes borde og bænke, så hele familien kan nyde en picnic. Store Vildmose er en anden af byens naturoplevelser, som tilmed har været den største højmose i Europa. Der findes også et Vildmosemuseum, som er et videns- og oplevelsescenter. Derudover er der mange vandre- og cykelruter i området. Nyd midtbyens spisesteder, inden du slutter af med en nat på hotel i Brønderslev.


Rejseinformation: Brønderslev

Hvor længe bor vores brugere i Brønderslev?

Det gennemsnitlige ophold i Brønderslev varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Brønderslev?

Prisen for et hotel i Brønderslev afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 421 kr. pr. nat.

Hvad koster et hotel i Brønderslev?

Hostels i Brønderslev koster typisk omkring 395 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 26 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Brønderslev.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Brønderslev