Hoteller i Farum

Find de bedste tilbud på 3 hoteller i Farum, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Farum

Der er mange skønne hoteller i Farum. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Rejsetips til Farum

Vores bedste tips til Farum

Hvad koster et hotel i Farum?

Selvom Nordsjælland går for at være et af de dyre områder i Danmark, er der plads til alle, når der skal holdes ferie. Prisen for en overnatning i Farum ligger fra ca. 450 DKK til ca. 1200 DKK. Et hotel i det lavere prisleje byder på enkle faciliteter samt lidt transporttid til centrum, mens de dyre hoteller oftest er udstyret med spa, restaurant, roomservice og andre goder.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Farum?

Den rette beklædning betyder, at du kan være aktiv i Farum hele året rundt. Men alligevel er det mest behageligt at nyde de grønne miljøer samt hovedgaden om sommeren. Om sommeren er der flere arrangementer i byen, som især er attraktive, hvis du rejser med børn. De vil nemlig elske at bade, deltage i konkurrencer samt se parader og underholdning som teater og lignende.

Kan man rejse til Farum på budget?

Et billigt hotel i Farum er starten på en budgetferie. Derudover koster det ikke noget at bruge søerne, som er en stor del af de rekreative områder, der trækker folk til byen. Det er også en fordel at holde øje med hotellernes tilbud, da de ofte har forskellige rabatter. Der findes billige spisesteder på bytorvet, hvis du da ikke vælger selv at lave mad. Det er ofte muligt selv at kokkerere, hvis du eksempelvis lejer dig ind på et bed & Breakfast.

De bedste transportmidler i Farum

Farum centrum opleves bedst til fods. Du kan gå direkte fra Farum Hovedgade til bytorvet. Søerne ligger heller ikke langt fra gågaden. Mange turister vælger også at bruge en cykel, som gør det nemmere at komme omkring i både naturen og midtbyen. Fri BikeShop udlejer cykler til ca. 125 DKK pr. døgn.

Parkering i Farum

Du kan roligt ankomme til Farum i bil, da byen byder på mange p-pladser. Farum Hovedgade, Akacietorvet og Farum Station er blot nogle af de steder, du kan parkere bilen. Husk at vær opmærksom på skiltningen, da nogle af pladserne er med tidsbegrænsning.


Hvad koster et hotel i Farum pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Farum

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Farum

Disse billige hoteller og vandrehjem i Farum har gode priser til det lille rejsebudget
Comwell Holte

Comwell Holte

7,9

1.107 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Farum

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Comwell Holte

Comwell Holte

7,9

1.107 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo i Farum?

Trænger du til frisk luft, så kig mod Nordsjælland, hvor du har rig mulighed for at nyde en overnatning i en af provinserne. Du kan eksempelvis bo på hotel i Farum, som er kendt for sine naturskønne områder. Byen ligger ud til både Farum Sø og Furesø, hvilket betyder mulighed for at bo med udsigt over skov og marker med søerne i baggrunden. Du kan også bo i den modsatte ende af byen. Du skal blot se på hoteller i Farum, som ligger omkring golfbanen eller Farum Stadion, der byder på områder i lidt mere private områder. Det er også muligt at bo på hotel i Farum ved byens indkøbsgade. Farum Hovedgade er byens meget lange gade, som byder på forskellige specialbutikker. Herfra er der heller ikke langt til Farum Bytorv, der huser mere end 50 butikker.


Om Farum

En enkelt eller to overnatninger på hotel i Farum giver dig mulighed for at se de mest populære attraktioner. Byen har en S-togslinje til København, så du kan også ankomme med offentlig transport. Byen er oplagt til en weekendtur i selvforkælelsens tegn. Først i form af en overnatning på hotel med faciliteter som spa, pool og fitnessrum. Dernæst med friske ture i naturen. Ved Furesøen er der tre friluftsbade i form af Frederiksdal, Furesøbad og Kinabugten, og ved de to af dem er der anlagt sandstrand. Det er muligt at tage på bådtur med Baadfarten, bade, snorkle, sejle i kano og kajak og mange andre ting. Ved Farum Sø er der bademuligheder ved Doktorens Bugt, og ved begge søer er fiskeri tilladt. Når du har slappet af eller været aktiv ved søerne, så nyd indendørshygge på bytorvet, inden trætheden melder sig, og du kan nyde en overnatning. (Priser tjekket: 18/03/2019).


Rejseinformation: Farum

Hvor længe bor vores brugere i Farum?

Voes brugere er typisk i Farum i 2 nætter.

Hvad koster et hotel i Farum?

Prisen for et hotel i Farum afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 916 kr. pr. nat.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Farum