Ferieboliger i Stege, Danmark

Find tilbud på 161 ferieboliger i Stege, Danmark

Stege, Danmark
3. feb. — 4. feb.2
lør. 4.2
ons. 8.2

Top udlejning i Stege

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Stege
Pris
kr.770
kr.889
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Stege?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Stege
Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
2.406 kr.
385 kr.

Hostels og billige hoteller i Stege

Disse billige hoteller og vandrehjem i Stege har gode priser til det lille rejsebudget

Nyttig indsigt i ferieboliger i Stege

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Stege

Laveste ferieboligpris

246 kr.
Den billigste pris for et værelse i Stege, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 246 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos 4 person holiday home in Bog By.

Information about staying in Stege

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Stege

Stege på Møn er mest af alt kendt for sin smukke natur og rolige omgivelser. Derfor finder du ikke ferieboliger i Stege nær diskoteker, barer og natteliv. Ønsker du en feriebolig i Stege til fester og natteliv, er du bedre stillet med at lokalisere dig i eksempelvis Næstved. Denne større by på Sjælland ligger ikke langt fra Stege, så du kan finde til og fra Stege i bil på relativ kort tid. I Næstved centrum finder du blandt andet populære diskoteker som Crazy Daizy og Cheapz, mens du i centrum af byen også kan besøge barer som The Old Irish Pub og karaokebaren The Beach. En feriebolig i Næstved giver dig gode muligheder for en festlig aften ude, mens du fra denne by fortsat kan besøge Stege uden at skulle afsætte oceaner af tid til det.

Stege har mange naturskønne områder og børnevenlige seværdigheder, som skaber gode og attraktive rammer om en familieferie. Når du søger efter ferieboliger i Stege, kan du med fordel se dig om efter muligheder i Hovmarken eller Råbylille Strand. Disse områder ligger side om side et stykke uden for centrum af Stege. Med en feriebolig i Stege vil du og familien komme til at bo i kort afstand til hav og strand. Mange af ferieboligerne i dette område ligger placeret ud til vandet eller i meget kort afstand derfra. Således får du med en feriebolig i dette område rig mulighed for at nyde solen og en forfriskende dukkert i havet. I samme område finder du Møn Is. Dette ismejeri er som regel et eftertragtet udflugtsmål blandt familiens yngste. Fra din feriebolig i Hovmarken eller Råbylille Strand har du desuden let adgang til Møns Klint i egen bil eller lejebil. Det betagende naturområde er en interessant attraktion for både børn og voksne.

Mange ferieboliger i Stege og omegn giver dig en suveræn beliggenhed i nærheden af strand, hav og skov. Faktisk finder du flere ferieboliger i Stege, som er placeret på stranden eller blot få minutters gang derfra. I en feriebolig i Stege kan du desuden se frem til rigeligt med plads. Disse boliger har som oftest et stort antal sovepladser, hvilket især kan være attraktivt, hvis du besøger Stege i selskab med familie eller venner. Modsat de fleste hoteller har langt de fleste ferieboliger i Stege eget køkken. Disse køkkener er som oftest store og udstyret med alt, hvad du behøver for at tilberede dine måltider. Du kan handle dagligvarer hos supermarkeder og købmænd i Stege, mens du også finder enkelte muligheder for indkøb i Steges nærområder. Dine bedste muligheder for indkøb finder du dog i Stege, som også huser tirsdagsmarkeder, hvor byen fyldes af boder og aktiviteter. Foruden eget køkken og en attraktiv beliggenhed nær naturskønne områder har du i en feriebolig i Stege ofte også egen have eller adgang til et stort, grønt fællesområde. Således kan der være flere fordele forbundet med at vælge en feriebolig i Stege frem for et hotel.

oktober er normalt den måned, hvor priserne på ferielejligheder og -boliger i Stege er på det laveste, og du kan finde priser, som er ca. 43% lavere end i højsæsonen i Stege.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Stege


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.