Lej en bil i Dundee, Skotland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dundee, Skotland

Dundee, SCT, Storbritannien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Dundee, SCT, Storbritannien
tor. 9.12
Middag
tor. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Biludlejningsfirmaer i Dundee

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dundee, Skotland
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Dundee, Skotland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Edinburgh Turnhouses biludlejningsdisk

Biludlejning i Dundee

8 personer har søgt efter billeje i Dundee in december.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Dundee for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Dundee. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Dundee, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dundee har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Dundee er billigst gennem Arnold Clark på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 832 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 887 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dundee, SCT?

Rejsende, som lejer en bil i Dundee, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Dundee ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 115 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Dundee?

Når vores brugere lejer bil in Dundee, vælger de fleste en Ford Fiesta til 281 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Hyundai Accent til i gennemsnit 285 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Ford Fiesta in Dundee for helt ned til 92 kr./dag og udlejning af Hyundai Accent for helt ned til 147 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i Dundee i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Dundee.

Minder vejret i Dundee om vejret i resten af Skotland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Dundee til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Skotland normalt har en temperatur på 4 °C, og at du kan forvente 78,8 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Dundee

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Dundee

Kom i gang med at planlægge din rejse til Dundee