Lej en bil i Reynosa, Mexico

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Reynosa, Mexico

Reynosa, TM, Mexico
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Reynosa, TM, Mexico
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Reynosa

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Reynosa, Mexico
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,5

Comfort

6,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Reynosa, Mexico til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Reynosa Gen Lucio Blancos biludlejningsdisk

Biludlejning i Reynosa

5 brugere har søgt efter billeje i Reynosa med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Reynosa for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Reynosa. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Reynosa, Mexico biludlejning?

Udlejningsbiler i Reynosa fra populære udlejningssteder såsom Europcar, Budget og Dollar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Reynosa, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Reynosa, Mexico?

Rejsende, som lejer en bil i Reynosa, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 70 km/t.. I forstaderne til Reynosa ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Reynosa?

Leje af Hyundai Accent og Ford Focus in Reynosa er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Reynosa kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 146 kr./dag og kan gå helt ned til 8 kr./dag. Priser på leje af en Ford Focus kan også variere, men plejer at ligge på omkring 129 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 11 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Reynosa?

Hertz udlejer en Audi A4 in Reynosa for 632 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en Audi A4 in Reynosa kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvordan er vejret i Reynosa, Mexico i september?

I september er der normalt 140 mm nedbør i Reynosa og en gennemsnitstemperatur på 27 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Reynosa, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Selvom temperaturerne er varmere end normalt i september, er der stor risikofor regn. momondo vil anbefale at leje en bil med aircondition for at holde dig kølig i det varmere klima i Reynosa.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Reynosa