Lej en bil i Toluca, Mexico

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Toluca, Mexico

Toluca, MX, Mexico
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Toluca, MX, Mexico
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Toluca

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Toluca, Mexico
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

3,9

Comfort

3,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

3,9

Valuta for pengerne

3,9
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Toluca, Mexico til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Mexico City Benito Juárez Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Toluca

Indtil videre har der i september været 1.402 søgninger på biludlejning i Toluca på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Toluca for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Toluca har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis, Dollar, og Enterprise. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Toluca. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Toluca, Mexico biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Toluca ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Toluca. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Toluca, Mexico?

Rejsende, som lejer en bil i Toluca, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 70 km/t.. I forstaderne til Toluca ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Toluca?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Toluca ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 7 kr./dag in Toluca, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 104 kr./dag. En anden populær bil at leje in Toluca er en Chevrolet Spark, der i gennemsnit koster 101 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 7 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Toluca?

I øjeblikket kan du leje en Audi A4 hos Europcar in Toluca for 430 kr. om dagen i gennemsnit. Husk på, at tilgængeligheden af Audi A4-lejebiler in Toluca hurtigt kan ændre sig.

Hvordan er vejret i Toluca, Mexico i september?

I september er der normalt 113 mm nedbør i Toluca og en gennemsnitstemperatur på 15 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Toluca, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Toluca i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Toluca. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Toluca plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Chevrolet Spark og Class Minivan.


Biludlejning i lufthavne i Toluca

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Toluca

Kom i gang med at planlægge din rejse til Toluca