Find billige flybilletter til Xian

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 24.5
tir. 31.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Xian

Find de billigste fly til disse Xian-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Xian

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Xian

København (CPH) til Xian (XIY)

Fly til Xian ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Xianyang, hvor den gennemsnitlige pris er 3.917 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL XIAN FRA KØBENHAVNjanuar16% billigereAt flyve fra København til Xian ​​koster i gennemsnit blot 3.024 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL XIAN FRA KØBENHAVNdecember56% dyrereDet koster cirka 5.608 kr. at flyve til Xian ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL XIAN FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Xian fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Xian?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Xian på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.024 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Xian i januar, så er det også billigt at flyve i oktober. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.257 kr..Hvilke flyselskaber flyver til Xian?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Xian

Hvilke flyselskaber flyver til Xian?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Xian fra Danmark, Air China, Finnair, KLM og China Southern. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

KLM-fly til Xian

Der er 21 fly med KLM til Xian på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Guangzhou Baiyun, og den bedste pris på en KLM-billet, der er set på momondo, er 2.786 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Xian). KLM har en bedømmelse på 7,8 fra 121 brugeranmeldelser på momondo.

Air China-fly til Xian

Et andet populært valg for fly til Xian er Air China (7,0/10, 25 anmeldelser). De fleste Air China-fly, der lander i Xian, kommer fra Shenzhen, men der er 35 Air China-fly til Xian fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Air China, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 3.049 kr. (København Kastrup til Xian, returrejse).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Xian


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Xian, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Xian, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Xian, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Xian.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Xian. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.