Find billige fly til Xian

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Xian

Få indsigter om din flyrejse til Xian, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Xian?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Xian på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.803 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Xian i maj, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.014 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Xian på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Xian er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 10.441 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Xian på en lørdag på 11.722 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Xian?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Xian normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Xian om eftermiddagen helt ned til 9.822 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 11.722 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Xian

Find de billigste fly til disse Xian-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Xian

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Xian

København (CPH) til Xian (XIY)

Fly til Xian ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Xianyang, hvor den gennemsnitlige pris er 9.033 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL XIAN FRA KØBENHAVNmaj36% billigereAt flyve fra København til Xian ​​koster i gennemsnit blot 5.803 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL XIAN FRA KØBENHAVNaugust35% dyrereDet koster cirka 12.259 kr. at flyve til Xian ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL XIAN FRA KØBENHAVNjuni575% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Xian fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Xian

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Xianyang Lufthavn?

Priser for fly til Xianyang Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Xianyang Lufthavn?

Fra november 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Xianyang Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Xianyang Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Xianyang Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Xianyang Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Xianyang Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Xian?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Xian, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Xian, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Xian med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Xian, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Xian?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Xian.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Xian lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Xian. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Xian på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.