Hoteller i Herlev

Find de bedste tilbud på 9 hoteller i Herlev, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Herlev

Der er mange skønne hoteller i Herlev. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Godt at vide

Vores bedste tips til Herlev

Hvordan finder man et billigt hotel i Herlev?

I Danmark er standarden for hoteller, hostels og lignende generelt høj, og skal du finde en billig overnatningsmulighed i Herlev kan der derfor være penge at spare ved at bo et sted uden masser af luksuriøse faciliteter, men som stadig pænt og rent værelse. Det billigste er at rykke lidt ud af bymidten og kigge efter forskellige Bed & Breakfast-muligheder, hvor en overnatning i eksempelvis august koster omkring 600 DKK.

Kan man rejse til Herlev på budget?

Selvom Herlev lokker med gode shoppingmuligheder, så behøver du ikke at bruge en formue, når du holder ferie i byen. Er du til kunst og kultur, så foregår der altid noget spændende på Gammelgaard, hvor der er udstillinger og arbejdende værksteder. Samme sted er der også underholdning for børn i den tilhørende musikpark med masser af sjove input. Det er også værd at ofre ca. 30 DKK på en tur i byens skøjtehal, hvor du kan øve dig i at blive bedre end bambi på glatis. Hele bymidten er også værd at slentre rundt i, hvor både Bangs Torv og Bruhns Torv sammen med Herlev Bygade danner rammen om hygge og afslapning.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Herlev?

Herlev er ikke større, end at du nemt kommer rundt til fods, og du vil med sikkerhed opholde dig mest i centrum, hvor der er mest liv. Ønsker du at være lidt aktiv under dit ophold, så er det oplagt at leje en cykel, så du også kan se nogle af byens grønne områder.

Kan man booke hotel i Herlev uden kreditkort?

Det er muligt at booke hotel i Herlev uden kreditkort, men nogle hoteller vil stadig bede om kortoplysninger som en slags garanti for bookingen.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Herlev?

Du skal som minimum være fyldt 18 år før du kan tjekke ind på et hotel.

Skal man lægge depositum på hoteller i Herlev?

Der skal lægges et depositum ved ankomst – enten i form af kontanter eller via kreditkort.

Parkering i Herlev

Du kan roligt køre i bil til Herlev, da byen byder på masser af gratis p-pladser, hvad enten det er offentlige eller private i forbindelse med byens indkøbscentre. Du skal dog være opmærksom på de forskellige skiltninger, da der nogle steder er 2 timers gratis parkering, mens andre steder byder på 4 timer eller mere. Derudover skal du huske at stille p-skiven samt holde sig inden for de afmærkede felter.


Hvad koster et hotel i Herlev pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Herlev
3 stjerner
Avenue Hotel Copenhagen by Brøchner Hotels
Mest for pengene

Avenue Hotel Copenhagen by Brøchner Hotels

8,2

732 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Herlev

Disse billige hoteller og vandrehjem i Herlev har gode priser til det lille rejsebudget
Avenue Hotel Copenhagen by Brøchner Hotels

Avenue Hotel Copenhagen by Brøchner Hotels

8,2

732 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Herlev

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Avenue Hotel Copenhagen by Brøchner Hotels

Avenue Hotel Copenhagen by Brøchner Hotels

8,2

732 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Herlev?

En kort køretur fra København finder du byen Herlev, en bydel med over 28.000 indbyggere og et hyggeligt byliv. Fra Herlev er det let at komme ind til f.eks. København enten i bil eller med tog, og det gør byen attraktiv for blandt andet forretningsrejsende. Skal du bo centralt i Herlev kan du kigge efter et hotel omkring Herlev Bygade og Herlev Torv, hvor der er masser af shoppingmuligheder og spisesteder. Uanset i hvilket område, du vælger at overnatte, så er du også altid tæt på Ringvejen og Herlev Hovedgade, hvilket er en fordel, hvis du ankommer i bil. Har du lyst til at bo i lidt mere rolige omgivelser uden for bymidten, så kan du rykke mod vest og ud omkring Sømosen med sine smukke grønne områder.


Om Herlev

Herlev er en populær bydel, der ligger nordvest for Københavns centrum mellem Ballerup, Gladsaxe og Rødovre, hvilket gør det optimalt at holde en miniferie i byen, samtidig med at du nemt kan komme ind til hovedstaden. Herlev var før i tiden kun en lille plet på kortet, men efter der kom en station til byen, begyndte befolkningen også at vokse, hvilket op til i dag stadig er tilfældet, da det er nemt at pendle i det daglige, når man skal på arbejde i København.

Fra Herlev er det nemt at hoppe på S-toget på byens station og tage turen ind til storbyen, hvor mange flere attraktioner venter, og vil du endnu længere, så er det blot at fortsætte over Øresundsbroen til f.eks. Malmø. Når du har fået stillet sulten og shoppelysten i Herlev centrum, så kan du med fordel tage en tur i byens gokarthal og give den gas til lugten af brændt gummi. Når du skal være lidt kulturel, så er det værd at slå vejen forbi Herlev Kirke, der oprindeligt er fra omkring 1450, og hvis gotiske stilart er et smukt syn både udvendigt og indvendigt.


Rejseinformation: Herlev

Hvor længe bor vores brugere i Herlev?

Det gennemsnitlige ophold i Herlev varer 2 nights.

Hvad koster et hotel i Herlev?

Prisen for et hotelværelse i Herlev vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 913 kr. pr. nat.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Herlev