Lej en bil i Longueuil, Quebec

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Longueuil, QC

Longueuil, QC, Canada
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Longueuil, QC, Canada
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Longueuil

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Longueuil, QC
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

9,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

8,2

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
3 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Longueuil, QC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Montreal P Trudeau Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Longueuil

73 brugere har søgt efter billeje i Longueuil med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Longueuil for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Longueuil udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Budget, Europcar og Enterprise. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Longueuil, QC biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Longueuil opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Longueuil så som Budget, Europcar og Enterprise der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Longueuil, QC?

Rejsende, som lejer en bil i Longueuil, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Longueuil ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 110 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Longueuil?

En Hyundai Elantra er den mest populære bil at leje in Longueuil ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Elantra på helt ned til 103 kr./dag in Longueuil, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 225 kr./dag. En anden populær bil at leje in Longueuil er en Chevrolet Spark, der i gennemsnit koster 181 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 103 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Longueuil i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Longueuil.

Minder vejret i Longueuil om vejret i resten af Quebec?

Klimaet i Quebec i september er normalt 16 °C med en forventet nedbør på 87 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Longueuil til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Longueuil

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Longueuil

Kom i gang med at planlægge din rejse til Longueuil