Find billige flybilletter til Jackson, Mississippi

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Jackson, Mississippi?

Den typiske tur mellem Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup og Jackson Evers Intl (JAN) tager mellem 14 og 16 timer. Hvis du rejser fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), skal du normalvist medregne en enkelt mellemlanding mere i Københavns Lufthavn. Derfor tager turen fra det jyske ofte fire til seks timer ekstra, som skal medregnes oveni rejsetiden. Der er rimeligt store udsving i varigheden af flyrejserne til Jackson, da længden mestendels afhænger af mellemlandingernes varighed.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra danske lufthavne til Jackson. Flybilletter til Jackson Evers Intl giver dig oftest en tur med to til tre mellemlandinger, afhængigt af om du flyver fra Aarhus og Aalborg eller København. Fra København er din første mellemlanding oftest i Amsterdam Schiphol (AMS) eller Paris Charles De Gaulle (CDG), hvorefter du flyver turens længste stræk til USA og Atlanta Hartsfield Jackson (ATL) lufthavn. Herfra går flyrejsen direkte videre til Jackson.

Lufthavn: Madison Bruce Campbell Field, Lufthavn: Laurel Hattiesburg-PineBelt, Lufthavn: Meridian Key Field eller Lufthavn: Greenville Mid-Delta kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Jackson, Mississippi.Hvilke flyselskaber flyver til Jackson, Mississippi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Jackson, Mississippi

Hvilke flyselskaber flyver til Jackson, Mississippi?

På rejser til Jackson, Mississippi fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: American Airlines, British Airways eller KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Jackson, Mississippi

Neden for finder du alle lufthavne i Jackson, Mississippi samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Jackson fra lufthavnen?

Når ud ankommer til Jackson, er du ikke langt fra selve byen. Udenfor ankomsthallen finder du shuttlebusser,der kører flere gange i timen i hele lufthavnens åbningstid. Den kører dig til stationen i det centrale Jackson, hvorfra du også nemt kommer videre til de omkringliggende byer som Atlanta, Dallas, Memphis og New Orleans. Der er ingen offentlige busser mellem lufthavnen og centrum, så i de tidlige og sene timer er det populært at tage en taxa til- og fra lufthavnen, eller leje en bil. Du finder taxaholdepladserne lige udenfor lufthavnen, og i ankomsthallen finder du biludlejningsfirmaernes skranker. Efter en lang flyvning til Jackson, er det rart at sætte sig direkte ind i transport til dit hotel. Derfor tilbyder enkelte hoteller i Jackson shuttle busser til- og fra lufthavnen. Kontakt dem direkte om mulighed for dette.


Visumkrav for Jackson, Mississippi

Du kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage, dog skal du huske at søge om ESTA online inden ankomst. Husk, at når du vælger et flytilbud til Jackson, skal dit pas være gyldigt under hele rejsen. Danske forlængede pas anerkendes kun sammen med visum. Har du et provisorisk dansk pas, kan dette kun bruges til udrejse. Ved ankomst til USA skal du kunne fremvise returbillet, eller en billet til videre rejse udenfor Nordamerika og Caribien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jackson, Mississippi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Jackson, Mississippi

Jackson er det perfekte getaway for dig, som søger en autentisk og afslappet rejse fyldt med kultur og historie. Byen har over 29 unikke museer og attraktioner, mere end 300 restauranter, og flere årlige festivaler og events. Byen er opdelt i tre kulturelle distrikter, der hver især byder på sin egen charme og spændende oplevelser. I Jackson kan du spise på alt fra de såkaldte 'mom and pop' - restauranter, til spisesteder med en eller flere Michelin stjerner. Når du bevæger dig mellem de mange spisesteder, kan du nyde noget af den kunst byen er så kendt for. Mange af gaderne er nemlig prydet med Street Art. Kunstscenen i Jackson tiltrækker både lokale, nationale og internationale kunstnere, der alle er med til at sætte deres præg på den offentlige kunstscene i byen. Hvis du vil dykke dybt ned i byens historie, kan du hyre lokale guides til at guide dig gennem byens farverige kunstscene og vise dig skjulte perler. Hvis du vil se byen på egen hånd, er det nemt at komme rundt med de offentlige busser, der kører flere gange i timen mellem de mest populære attraktioner i Jackson. Centralt i byen, nær togstationen, finder du Jackson Welcome Center, der organiserer guidede ture rundt i byen.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Jackson. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Jackson på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Jackson. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Jackson. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.