Billige flybilletter fra Paris til Montpellier

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre. 1.10
fre. 8.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Paris til Montpellier.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

Information om Paris-Montpellier fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Paris til Montpellier, og kan man flyve direkte?
Hurtigste flyvetid1t. 15min.Det hurtigste fly fra Paris til Montpellier tager 1t. 15min.
Direkte flyman., tir., ons., tor. og fre.Direkte fly fra Paris til Montpellier på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Det eneste flyselskab, der tilbyder direkte fly, er Air France.
Lufthavne i Montpellier1 lufthavnDer er 1 lufthavn i nærheden af Montpellier: Montpellier Méditerranée (MPL)

Sådan finder du billige fly fra Paris til Montpellier

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Montpellier?

marts

Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Paris til Montpellier er marts. Det dyreste tidspunkt er juni.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Paris til Montpellier?

lørdag

Den billigste dag er typisk lørdag. Den dyreste dag er typisk fredag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Paris til Montpellier?

om morgenen

Fly fra Paris til Montpellier er ca. 0% dyrere om morgenen end om morgenen

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Paris til Montpellier?

49 dage før

Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Paris til Montpellier er ca. 49 dage før afgang


  • Hvor langt er der fra Paris til Montpellier Méditerranée med fly?

    Paris og Montpellier Méditerranée er 594,8 km fra hinanden.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Montpellier?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Montpellier. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Montpellier nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.