Find billige flybilletter til South Bend

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Chicago (CHI)
tir.. 9.3.
tir.. 16.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til South Bend. De nuværende restriktioner til South Bend er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i South Bend

Find de billigste fly til disse South Bend-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Grand Rapids

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL South Bend

København (CPH) til Lufthavn: Chicago O'Hare Intl (ORD)

Fly til South Bend ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Chicago O'Hare Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.621 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til South Bend?

Hvilket er det absolut billigste fly til South Bend?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til South Bend fra Raleigh for 304 kr.. Det er 95% billigere end de fleste flyrejsetilbud til South Bend. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til South Bend fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af South Bend?

Lufthavn: Kalamazoo Intl, Lufthavn: Fort Wayne, Lufthavn: Chicago Midway, Lufthavn: Chicago O'Hare Intl eller Lufthavn: Chicago Greater Rockford kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til South Bend.

Findes der en billigere måde at flyve til South Bend på?

Med en gennemsnitspris på 4.173 kr. pr. person er Lufthavn: Chicago Midway den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til South Bend. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for South Bend?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til South Bend. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til South Bend nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til South Bend/Michiana

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til South Bend/Michiana fundet af momondos brugere for nylig
Air France
26. maj
08:15København Kastrup
15t. 16min.
2 stop
23:31South Bend/Michiana
30. maj
08:10South Bend/Michiana
17t. 20min.
2 stop
01:30København Kastrup
5.731 kr.
Find lignende
Air France
26. maj
02:25København Kastrup
16t. 34min.
2 stop
18:59South Bend/Michiana
30. maj
12:03South Bend/Michiana
16t. 07min.
2 stop
04:10København Kastrup
5.693 kr.
Find lignende
KLM
9. maj
02:00København Kastrup
20t. 21min.
2 stop
22:21South Bend/Michiana
23. maj
04:10South Bend/Michiana
18t. 30min.
2 stop
22:40København Kastrup
19.260 kr.
Find lignende
United Airlines
9. maj
08:10København Kastrup
37t. 38min.
3 stop
21:48South Bend/Michiana
23. maj
05:15South Bend/Michiana
18t. 40min.
2 stop
23:55København Kastrup
19.796 kr.
Find lignende
American Airlines
26. maj
09:40København Kastrup
38t. 28min.
2 stop
00:08South Bend/Michiana
30. maj
08:07South Bend/Michiana
20t. 48min.
2 stop
04:55København Kastrup
5.868 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. maj
08:05København Kastrup
40t. 03min.
3 stop
00:08South Bend/Michiana
23. maj
08:07South Bend/Michiana
20t. 48min.
3 stop
04:55København Kastrup
20.643 kr.
Find lignende

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til South Bend/Michiana

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.

Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til South Bend?

Søg tilbud på fly til South Bend. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

Hvordan kan jeg spare penge på fly til South Bend med momondo?

Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

Hvordan finder momondo sine flypriser?

momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class