Book fly med Royal Brunei Airlines

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Hurtige facts om Royal Brunei Airlines

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Royal Brunei Airlines

Billigste rute

235 kr.

Mest populære rute

BWN til KUL

Korteste fly

0t. 40min.

Længste flyvning

23t. 35min.
Den billigste rute, som Royal Brunei Airlines flyver fra Kuching til Bandar Seri Begawan Brunei Intl kan fås for 235 kr.
Flyvningen fra Bandar Seri Begawan Brunei Intl til Kuala Lumpur Intl er i øjeblikket den mest populære rute med Royal Brunei Airlines
Den hurtigste flyrute med Royal Brunei Airlines varer 0t. 40min. fra Kota Kinabalu (BKI) til Bandar Seri Begawan (BWN)
Den længste flyrute med Royal Brunei Airlines tager 23t. 35min. fra Jakarta (CGK) til Hongkong (HKG)

Anmeldelser af Royal Brunei Airlines

0,0
NeutraleBaseret på 0 verificerede gæsteanmeldelser

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Royal Brunei Airlines

Du bliver nødt til at flyve fra Istanbul hvis du ønsker at flyve med Royal Brunei Airlines, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Singapore Airlines.

Kuala Lumpur Intl, Bandar Seri Begawan Brunei Intl, og Jeddah King Abdulaziz Int er de mest populære lufthavne Royal Brunei Airlines bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Royal Brunei Airlines-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Royal Brunei Airliness hjemmeside på flyroyalbrunei.com eller ringe til dem på +673 221 2222 for opdateringer og flystatus.

I øjeblikket er flyvningen fra Kuala Lumpur Intl til Kota Kinabalu med 1 stop for 1.694 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Royal Brunei Airlines tilbyder. Flyvningen fra Kota Kinabalu til Kuala Lumpur Intl med 1 stop for 1.167 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Royal Brunei Airlines.

Kota Kinabalu til Bandar Seri Begawan Brunei Intl og tilbage igen med 0 stop for 427 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Royal Brunei Airlines. Royal Brunei Airlines tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 235 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Kuching til Bandar Seri Begawan Brunei Intl og har 0 stop.


Flysporing for Royal Brunei Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Royal Brunei Airlines
fre. 7/1