Ferieboliger i Arco, Italien

Find tilbud på 288 ferieboliger i Arco, Italien

Arco, Trento, Italien
18. mar. — 19. mar.2
søn. 19.3
tor. 23.3

Top udlejning i Arco

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Arco
Pris
kr.512
kr.1572
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Arco?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Arco
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
63%forventet prisfald
66%forventet prisstigning

Rejsepriser

386 kr. - 3.087 kr.

Billigeste dag på ugentirsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
701 kr.
447 kr.

Hostels og billige hoteller i Arco

Disse billige hoteller og vandrehjem i Arco har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Arco

Disse ferieboliger i Arco har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Arco

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Arco

Laveste ferieboligpris

484 kr.
Den billigste pris for et værelse i Arco, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 484 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Arcoliving4.

Information about staying in Arco

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Arco

Arco er en mindre, men yderst charmerende by i den nordlige ende af Gardasøen. Her i dette naturskønne område byder den lille by på masser af italiensk hygge og vidunderlige udsigter. Du finder ikke det helt store natteliv i selve Arco, men i den gamle bydel er der dog alligevel et glimrende udvalg af caféer, restauranter og nogle gode barer. I centrum af byen og i de små gamle gader kan du sagtens finde et godt sted at tilbringe aftenen. Blandt andet serverer Pub Il Gatto Nero forskellige gode drinks, og her kan uden tvivl få en festlig aften. Hvis du har lyst til et større udvalg af gode steder er det bare at besøge nabobyen Riva Del Garda, hvor Sailing Club og mange andre barer nok skal sørge for en god, mindeværdig aften. Denne havneby er blot en kort køretur væk fra centrum af Arco.

Arco er et perfekt område for hele familien især, hvis I har lyst til udforske den smukke natur nord for Gardasøen. Den mindre by har et hyggeligt gammelt centrum, hvor I kan finde både restauranter og caféer, som byder på fantastisk italiensk mad. Store såvel som små kan nyde denne rolige bydel, hvor man kan besøge den lille Giardini Park og den gamle borg eller bare slentre rundt i de gamle gader. Området er ideelt til den aktive familie, og hvis det er de mange muligheder for at vandre, cykel og klatre, som trækker, så kan det også godt svare sig at bo lidt uden for byen. Her finder I den skønne feriegård Laghel 7 Agritur, der byder på ferielejligheder med egen terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten over bjergene. På gården er der pool, en masse forskellige dyr, som man godt må hilse på, og der er endda mulighed for at ride på gårdens godmodige heste.

Du finder mange skønne ferieboliger Arco, både i centrum af byen og i det naturrige område omkring den. I bjergene og ved floden, der løber igennem Arco, er der forskellige ferielejligheder og feriehuse, hvor der er plads til både små og store grupper. Det er også uden for byen, at du finder ferieboliger med pools på selve stedet, men den skønne Gardasø er dog kun en kort køretur væk, hvis du har lyst til at bade. I den gamle bydel i Arco kan du vælge det skønne B&B Gardarco, som ligger lige ved torvet. Stedet byder på ferielejligheder med eget tekøkken og mulighed for gratis at opbevare cykler og andet sportsudstyr. Det centrale lille sted er et perfekt udgangspunkt til natur og sportsoplevelser i bjergene eller ved søen. I Arco er det nemt med en ferielejlighed, og indkøbsmulighederne er ikke langt væk. Langs med hovedgaden ligger der gode supermarkeder, og i centrum af byen er der flere lokale butikker og spisesteder. Hoteller er der ikke mange af, og hvis du har meget udstyr, er det da også nemmest med en feriebolig i Arco, hvor der er masser plads eller opbevaringsmuligheder.

En ferielejlighed i Arco koster normalt omkring 762 kr. pr. nat. Bemærk, at prisen måske kan være lidt højere, hvis du booker lejlighed til en større gruppe eller har brug for flere værelser eller faciliteter i boligen.

Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du udnytte, at ferielejligheder og -boliger i Arco kan være helt op til 63% billigere i februar.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Arco