Hoteller i Hvide Sande

Find de bedste tilbud på 167 hoteller i Hvide Sande, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Hvide Sande

Der er mange skønne hoteller i Hvide Sande. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Hvide Sande

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hvide Sande
Lavsæson
november
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

37%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

15%

forventet prisstigning

Pris
371 kr. - 684 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

626 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

602 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Hvide Sande

Vores bedste tips til Hvide Sande

Hvad koster et hotel i Hvide Sande?

En pris på mellem ca. 450 DKK og ca. 1200 DKK pr. overnatning. Det er, hvad det koster for at bo på hotel i Hvide Sande. Dermed svarer prisniveauet fint til mange andre danske byer, men i denne vestjyske by er du næsten garanteret udsigt uanset hvad. Selvom Hvide Sande er en lille by, så finder du stadig alt fra billige overnatningssteder med eget køkken til mere luksuriøse hoteller med fokus på service og opvartning, hvad enten det er restaurant, fitnesscenter, massage og lignende.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Hvide Sande?

Denne perle ved Vesterhavet er en udpræget sommerdestination. Det er nemlig i højsæsonen, at du får det optimale ud af byens beliggenhed. Strandture, vandsport, fisketure og masser af åbne beværtninger – det er fakta, når du booker hotel i Hvide Sande om sommeren. De andre årstider er dog også oplagte at rejse i. Specielt hvis du trænger til at komme væk fra storbyens hektiske liv og i stedet nyde gåture langs Vesterhavet og weekendhygge på hotel.

Kan man rejse til Hvide Sande på budget?

Hvide Sandes lokation er unik, men det koster ikke en formue at nyde den fra et hotel. Du kan nemlig nyde godt af en billig overnatning i Hvide Sande kombineret med mange naturoplevelser, der ikke koster noget. Se nærmere på byens vandrehjem og Bed & Breakfast, og køb ind hos de lokale fiskehandlere til en madpakke for at spare penge.

De bedste transportmidler i Hvide Sande

Det er nemmest at komme rundt til fods i Hvide Sande. De små gågader samt hele det maritime miljø med spisestederne kan nås på gåben. Skal det gå lidt hurtigere, så lej en cykel til ca. 100 DKK pr. dag hos steder som Hvide Sande Camping eller Hvide Sande Bike.

Parkering i Hvide Sande

Da byen ligger lidt isoleret ude ved vestkysten, så ankommer de fleste turister i bil, når der skal overnattes på et billigt hotel i Hvide Sande. Heldigvis er der rigeligt med p-pladser i byen, så alle kan være der. Ved Kirkevej findes der eksempelvis en del parkeringspladser, som er helt tæt på centrum. Der er også p-pladser ved turistkontoret i Nørregade, Havnegade og flere andre centrale steder.


Hvad koster et hotel i Hvide Sande pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hvide Sande

Hostels og billige hoteller i Hvide Sande

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hvide Sande har gode priser til det lille rejsebudget
Dancamps Nordsø

Dancamps Nordsø

7,5

301 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Hvide Sande

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Dancamps Nordsø

Dancamps Nordsø

7,5

301 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo i Hvide Sande?

Den danske vestkyst er attraktiv for turister fra både Danmark og udlandet, der nyder den fantastiske beliggenhed. Hvide Sande ligger på en landtange midt imellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, hvilket betyder vand til begge sider. Derfor er du nærmest garanteret udsigt, når du bor på hotel i Hvide Sande. Landtangen er gennemskåret med en sluse, så det er muligt at vælge mellem hoteller i Hvide Sande på begge sider af tangen. Det er især den sydlige del af tangen, der er attraktiv, da de fleste butikker ligger der. Omkring Havnegade og Stormgade kan du nyde de forskellige indkøbsmuligheder i byens hyggelige gågademiljø, hvor der også er mange spisesteder. På den nordlige side kan du også overnatte med udsigt samt i grønne områder tæt på Kabelpark, der er et sportsanlæg til diverse vandsportsaktiviteter.


Om Hvide Sande

For rigtig mange danskere er Vesterhavet lig med sommerferie. Især i skolernes ferie valfarter børnefamilier til hoteller i Hvide Sande for at nyde beliggenheden. Det betyder nemlig masser af strandture og vandsportsaktiviteter kombineret med råhygge. Hvide Sande er byen, hvor der både er plads til at slappe af med indkøb i de hyggelige butikker samt nyde et stjerneskud eller andre måltider med lokalt fangede fisk med udsigt til vandet. Når kroppen skal røres, så findes nogle af de bedste surf-områder omkring Ringkøbing Fjord. Der findes også en Kabelpark, hvor du kan stå på vandski eller wakeboard. Gåtur i klitterne, besøg ved Lyngvig Fyr, tennisbaner, cykelture og fisketure er ligeledes kendetegnende for et hotelophold i Hvide Sande. (Priser tjekket: 07/03/2019).


Rejseinformation: Hvide Sande

Hvor længe bor vores brugere i Hvide Sande?

I gennemsnit overnatter vores brugere 2 nætter i Hvide Sande.

Hvad koster et hotel i Hvide Sande?

Et hotelværelse i Hvide Sande vil normalvis koste ca. 520 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hvide Sande?

november er den billigste måned at booke et hotel i Hvide Sande. Priserne kan være 37% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hvide Sande?

torsdag er den billigste dag at bo på hotel i Hvide Sande, og onsdag er den dyreste.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Hvide Sande