Hoteller i Nibe

Find de bedste tilbud på 22 hoteller i Nibe, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Nibe

Der er mange skønne hoteller i Nibe. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Rejsetips til Nibe

Vores bedste tips til Nibe

Hvad koster et hotel i Nibe?

Du kan vælge vidt og bredt blandt hoteller i Nibe. Prisen for en overnatning koster fra ca. 350 DKK til ca. 1500 DKK. I det prisspænd finder du alt fra hyggelige familiehoteller med god plads til børn, som eksempelvis bed & breakfast der ofte ligger lidt uden for centrum, til mere luksuriøse overnatningssteder med mange faciliteter og central beliggenhed.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Nibe?

Om sommeren er Nibe fyldt godt op med turister, da det er den bedste sæson. En overnatning i Nibe i højsæsonen er lig med aktiviteter i gågaden samt hygge ved marinaen. Havnens dag, Nibe by Night og sommerudsalg i Nibe er nogle af de arrangementer, der gør sommeren og ferien ekstra interessant i byen. Du kan dog sagtens bo på hotel i Nibe i de andre årstider, hvor der er mulighed for at nyde roen og byens seværdigheder.

Kan man rejse til Nibe på budget?

Når først du har fundet et billigt hotel i Nibe, er grundstenen til en budgetferie lagt. Det er værd at holde øje med hotellernes tilbud, der ofte byder på gode rabatter. En overnatning i Nibe behøver ikke at koste meget, for det meste af tiden i byen går med at slentre rundt i de hyggelige gader, få lidt at spise og nyde udsigten til Limfjorden.

De bedste transportmidler i Nibe

I Nibe centrum kommer du bedst rundt til fods. Skal der mere fart over feltet, så gør som mange andre turister ved at medbringe din egen cykel, eller du kan leje en i byen. Nibe Turistbureau kan hjælpe med at formidle cykeludlejning.

Parkering i Nibe

Det er nemt og bekvemt at have bil med til Nibe. Der findes mange parkeringspladser i midtbyen. Skomagertorvet eller Torvet er nogle af de centrale steder, hvor du kan holde din bil. Mellemgade, Toften og Strandgade er andre muligheder, men husk at stille p-skiven samt tjekke skiltningen.

Hostels og billige hoteller i Nibe

Disse billige hoteller og vandrehjem i Nibe har gode priser til det lille rejsebudget


Hvor skal man overnatte i Nibe?

I Danmark er der mange muligheder for at bo tæt på vand. Det kan du også ved Limfjorden, hvor Nibe ligger. Byen er ikke blot kendt som Ole Henriksens hjemby, for den har mere at byde på. Du kan nemlig bo på hotel i Nibe med udsigt. Byen ligger helt ud til Limfjorden, så der er gode muligheder for at nyde livet på vandet fra første parket. Nibe havn og marina er attraktive steder at bo, og du vil fornemme den maritime atmosfære i det hyggelige miljø, hvor der før i tiden var fokus på sildefangst. Byen er mere end vand og berømtheder, for selve bymidten er kendt for sine snoede gader med brosten og gamle huse. Det er en ren eventyr-by, hvor du kan forstille dig livet for mange hundrede år siden. Det er især Skomagergade og området ved Torvet, som forbindes med byens centrum, og der kan du bo på hotel i Nibe omgivet af handelsmuligheder.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Nibe

Byliv, idyl og natur. Det er nogle af de ting, du kan opleve, når du bor på hotel i Nibe. Beliggenheden samt hele området ved marinaen og havnen indbyder til badeture, krabbefangst, frokost med udsigt og sjove sommeraktiviteter. Nibe Festival er byens store trækplaster, som også har haft stjernenavne på plakaten mange gange. Nibe Museum er en del af byens DNA, hvor du bliver ført tilbage i tiden til dengang oldemor var ung. Du kan opleve endnu mere historie i forbindelse med et besøg på vikingemarkedet i Sebbersund, hvor du kan smage på vikingemad og handle souvenirs. I nærheden ligger byens golfklub med en pragtfuld udsigt, og der findes ligeledes gode fiskemuligheder. Så nyd byens charme kombineret med kulturelle input og forskellige aktiviteter i naturen.


Rejseinformation: Nibe

Hvor længe bor vores brugere i Nibe?

Det gennemsnitlige ophold i Nibe varer 2 nights.

Hvad koster et hotel i Nibe?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Nibe, er 609 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.