Lej en bil i Araraquara, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Araraquara, Brasilien

Araraquara, SP, Brasilien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Araraquara, SP, Brasilien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Araraquara

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Araraquara, Brasilien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Araraquara, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ribeirão Preto Leite Lopess biludlejningsdisk

Biludlejning i Araraquara

Indtil videre har der i september været 270 søgninger på biludlejning i Araraquara på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Araraquara for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Araraquara. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Araraquara, Brasilien?

Araraquaras hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Araraquara er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Araraquara?

Til gennemsnitligt 182 kr./dag (og helt ned til 79 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Araraquara det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Fiat Doblo in Araraquara for 304 kr./dag i gennemsnit (188 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Araraquara i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Araraquara.

Minder vejret i Araraquara om vejret i resten af São Paulo?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Araraquara til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af São Paulo normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 64,5 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Araraquara