Lej en bil i Burlington, Ontario

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Burlington, ON

Burlington, ON, Canada
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Burlington, ON, Canada
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Burlington

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Burlington, ON
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

9,1

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

8,8
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Burlington, ON til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Toronto Pearson Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Burlington

Vi har foretaget 303 søgninger på biludlejning i Burlington denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Burlington for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Burlington. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Burlington, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Burlington, ON?

Rejsende, som lejer en bil i Burlington, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Burlington ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 110 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Burlington?

Den mest populære bil at leje in Burlington blandt momondo-brugere er Hyundai Elantra, efterfulgt af Hyundai Accent. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Elantra in Burlington for 149 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 57 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 134 kr. om dagen for at leje en Hyundai Accent in Burlington, selvom du kan finde priser på helt ned til 55 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Burlington, Ontario, ON i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Burlington 16 °C, og den forventede nedbør er 97 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Burlington.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Burlington under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Burlington. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Burlington plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Dodge Grand Caravan og Ford Focus.

Minder vejret i Burlington om vejret i resten af Ontario?

Dem, der gerne vil leje bil i Burlington til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Ontario i september måned normalt er ca. 15 °C med 83,9 mm mulig regn.


Se flere lejebiler i Ontario

Se vores biludlejningstilbud i byer som Brampton, Hamilton og Kingston i Ontario

Kom i gang med at planlægge din rejse til Burlington