Lej en bil i Richmond Hill, Ontario

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Richmond Hill, ON

Richmond Hill, ON, Canada
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Richmond Hill, ON, Canada
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Richmond Hill

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Richmond Hill, ON
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,1

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,2

Valuta for pengerne

8,1
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,8

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Richmond Hill, ON til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Toronto Pearson Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Richmond Hill

Indtil videre har der i september været 13 søgninger på biludlejning i Richmond Hill på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Richmond Hill for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Budget, Hertz, og Avis er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Richmond Hill. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Richmond Hill, ON biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Richmond Hill har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Budget, Hertz og Avis er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Richmond Hill, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Richmond Hill, ON?

Hvis du lejer en bil i Richmond Hill, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Richmond Hill er der generelt en hastighedsbegrænsning på 110 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Richmond Hill er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Richmond Hill?

De fleste momondo-brugere lejer en RAM Pickup in Richmond Hill, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Volvo XC90. Hvis du er interesseret i at leje en RAM Pickup, er priserne i gennemsnit på 204 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på RAM Pickup in Richmond Hill på helt ned til 154 kr. om dagen. Leje af en Volvo XC90 in Richmond Hill ligger i gennemsnit på 522 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 197 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volvo XC90 in Richmond Hill?

Economy Rent a Car udlejer en Volvo XC90 in Richmond Hill for 522 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en Volvo XC90 in Richmond Hill kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvordan er vejret i Richmond Hill, ON i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Richmond Hill i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 88 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Richmond Hill under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Richmond Hill. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Richmond Hill plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Class Minivan, Volkswagen Golf og Nissan Quest.

Minder vejret i Richmond Hill om vejret i resten af Ontario?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Richmond Hill og rundt i Ontario eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 83,9 mm regn i løbet af hele måneden.


Se flere lejebiler i Ontario

Se vores biludlejningstilbud i byer som Brampton, Hamilton og Kingston i Ontario

Kom i gang med at planlægge din rejse til Richmond Hill