Billeje i Tottori

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tottori

Tottori, Japan
4. dec — 11. dec
Samme aflevering
Tottori, Japan
fre 4.12
Middag
fre 11.12
Middag

Afstanden fra Tottori til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Okayamas biludlejningsdisk

Biludlejning i Tottori

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Tottori for at reducere spredningen af COVID-19?

National, Hertz, og Europcar er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Tottori som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Tottori. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Tottori biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Tottori opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Tottori så som National, Hertz og Europcar der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tottori?

Rejsende, som lejer en bil i Tottori, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Tottori ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tottori

  • Få den seneste informatiom om fly til Tottori

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Tottori
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Tottoris mest populære områder

    Find hoteller in Tottori