Find billige flybilletter til Harbin

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Harbin?

Flyrejser til Harbin i Kina vil med overvejende sandsynlighed fluktuere meget i den endelig rejsetid. Det skyldes, at turen herhen naturligvis er lang. På trods af adskillige ruter fra de større danske lufthavne, så skal du formentlig sætte god tid af til rejsen mod Kina. Du kan flyve fra CPH Københavns Lufthavn, BLL Billund Lufthavn og AAL Aalborg Lufthavn. Tiden vil dermed også variere ud fra, hvor i landet du bor, og hvor tidskrævende turen mod en af de førnævnte lufthavne er. Befinder du dig eksempelvis i Odense, så kan du være nødsaget til at bruge et par timer i tog eller bil forud for første flyafgang. Det vil naturligvis tilføje lidt rejsetid på turen, som typisk tager i omegnen af halvandet døgn fra de store lufthavne. Estimatet er inklusiv mellemlandinger, hvis omfang afhænger af din afrejsedato.

Du kan ikke flyve direkte til HRB Harbin Taiping Internationale Lufthavn i Kina fra Danmark. Her er du nødt til at booke flybilletter til rejser med et par korte ophold undervejs. Som udgangspunkt skal du have et kort ophold i Europa, som fører dig mod endnu en mellemlanding i Asien, før du lander i Harbin. Ved mellemlandingerne tættere på Danmark vil du for det meste skulle forbi AMS Amsterdam Schiphol i Holland, WAW Warszawa Chopin i Polen eller BUD Budapest Ferenc Liszt i Ungarn. Herefter vil du typisk se flytilbud, der kræver en mellemlanding i TSN Tianjin Binhai, XMN Xiamen Gaoqi og CAN Guangzhou Baiyun. BKK Suvarnabhumi Lufthavn i Bangkok ser vi også ofte, men flytilbud til Harbin vil udforme sig på forskellig vis grundet den lange distance.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Harbin for 4.444 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Harbin. Hvis du vil finde den billigste pris til Harbin fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Harbin. Hvis du har planer om at flyve til Harbin, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Daqing Shi (161 km fra Harbin centrum).

Lufthavn: Daqing Shi har en gennemsnitspris på 65.163 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Harbin. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Harbin

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Harbin fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Harbin?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Harbin

Hvilke flyselskaber flyver til Harbin?

China Southern er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Harbin. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Harbin, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

China Southern-fly til Harbin

China Southern flyver til Harbin ca. 52 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos China Southern, men der er fundet priser på helt ned til 2.704 kr. fra København Kastrup til Harbin. China Southern er blevet bedømt med 6,9/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Lufthavne i nærheden af Harbin

Neden for finder du alle lufthavne i Harbin samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man mod centrum fra Harbin Taiping Internationale Lufthavn?

Når du ankommer i lufthavnen, så er der et mindre stykke vej ind mod byen. Det er ikke en alt for overvældende tur, og du har mulighed for at komme mod centrum med både bus og taxa. Du kan finde udvalgte shuttlebusser, og der vil være professionelle taxaer klar til at føre dig mod byens midte. Flere af busserne kan have ventetider, som er svære at spå om, da den vil afvente opfyldning af alle sæder, før turen mod byen sættes undervejs. Har du ikke tjekket andre afgangstider forud for rejsen, så vil det være anbefalelsesværdigt at vælge taxaen.


Visumkrav for Harbin

Når du rejser til Harbin, så skal du opfylde Kinas krav til pas og visum. Her gælder det, at du skal have et gyldigt pas med, som ikke udløber i seks måneder efter din hjemrejse. Du bør altså tjekke det i god tid, ligesom du også bør søge visum snarest muligt. Der er nemlig krav hertil, og det er en proces, som indebærer flere trin. En ansøgning om visum indebærer et mindre gebyr samt personligt fremmøde, hvor du også får taget fingeraftryk.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Harbin


De bedste oplevelser og seværdigheder i Harbin

Harbin er en af de større byer i Kina. Her bor adskillige millioner mennesker, som naturligvis medfører, at der er rigtig meget liv. Byen er en af de koldeste i landet grundet beliggenheden langt mod det nordøstlige Kina. Det betyder dog ikke, at den udelukkende bør være et rejsemål i udvalgte sæsoner. For selvom byen sagtens kan nå ned på minusgrader, så vil du opleve ganske fine temperaturer hen over sommerperioden. Du kan passende nyde den brostensbelagte gågade Zhongyang hele året rundt, hvor skumringens belysning giver anledning til dejlige aftener efter dage med shopping og indkøb. En kort køretur med taxa herfra kan du i den gamle bydel udforske kinesisk arkitektur kombineret med og inspireret af europæiske egenskaber, som du kender dem fra barokstilen. Harbin kender mange dog på baggrund af Harbin International Ice and Snow World, som hvert år tiltrækker massevis af mennesker til et beundringsværdigt himmerige med sne, som du aldrig har oplevet det før. Enorme isskulpturer, vinterbadning i frosne floder og gåture gennem et snelandskab, der ikke findes andetsteds på kloden, er alle centrale dele af et besøg i Harbin hen over vinteren. Byen ligger heller ikke langt fra storslåede skipister.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Harbin. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Harbin, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Harbin.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Harbin og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.