Find billige fly til Harbin

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Harbin

Få indsigter om din flyrejse til Harbin, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Harbin på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Harbin fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 8.122 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 8.286 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Harbin?


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Harbin

Hvor lang tid tager det at flyve til Harbin?

Flyrejser til Harbin i Kina vil med overvejende sandsynlighed fluktuere meget i den endelig rejsetid. Det skyldes, at turen herhen naturligvis er lang. På trods af adskillige ruter fra de større danske lufthavne, så skal du formentlig sætte god tid af til rejsen mod Kina. Du kan flyve fra CPH Københavns Lufthavn, BLL Billund Lufthavn og AAL Aalborg Lufthavn. Tiden vil dermed også variere ud fra, hvor i landet du bor, og hvor tidskrævende turen mod en af de førnævnte lufthavne er. Befinder du dig eksempelvis i Odense, så kan du være nødsaget til at bruge et par timer i tog eller bil forud for første flyafgang. Det vil naturligvis tilføje lidt rejsetid på turen, som typisk tager i omegnen af halvandet døgn fra de store lufthavne. Estimatet er inklusiv mellemlandinger, hvis omfang afhænger af din afrejsedato.

Hvorfra kan du flyve direkte til Harbin?

Du kan ikke flyve direkte til HRB Harbin Taiping Internationale Lufthavn i Kina fra Danmark. Her er du nødt til at booke flybilletter til rejser med et par korte ophold undervejs. Som udgangspunkt skal du have et kort ophold i Europa, som fører dig mod endnu en mellemlanding i Asien, før du lander i Harbin. Ved mellemlandingerne tættere på Danmark vil du for det meste skulle forbi AMS Amsterdam Schiphol i Holland, WAW Warszawa Chopin i Polen eller BUD Budapest Ferenc Liszt i Ungarn. Herefter vil du typisk se flytilbud, der kræver en mellemlanding i TSN Tianjin Binhai, XMN Xiamen Gaoqi og CAN Guangzhou Baiyun. BKK Suvarnabhumi Lufthavn i Bangkok ser vi også ofte, men flytilbud til Harbin vil udforme sig på forskellig vis grundet den lange distance.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Harbin?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Harbin. Hvis du har planer om at flyve til Harbin, kan du overveje at booke flyrejse til Daqing Shi Lufthavn (161 km fra Harbin centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Harbin Lufthavn?

Priser for fly til Harbin Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Harbin Lufthavn?

Der er 1 udbyder for fly til Harbin Lufthavn fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Harbin Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Harbin Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Harbin Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Harbin Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Harbin Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Harbin

Hvilke pas- og visumregler gælder, når du rejser til Harbin?

Når du rejser til Harbin, så skal du opfylde Kinas krav til pas og visum. Her gælder det, at du skal have et gyldigt pas med, som ikke udløber i seks måneder efter din hjemrejse. Du bør altså tjekke det i god tid, ligesom du også bør søge visum snarest muligt. Der er nemlig krav hertil, og det er en proces, som indebærer flere trin. En ansøgning om visum indebærer et mindre gebyr samt personligt fremmøde, hvor du også får taget fingeraftryk.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Harbin

Hvad kan du se og opleve Harbin?

Harbin er en af de større byer i Kina. Her bor adskillige millioner mennesker, som naturligvis medfører, at der er rigtig meget liv. Byen er en af de koldeste i landet grundet beliggenheden langt mod det nordøstlige Kina. Det betyder dog ikke, at den udelukkende bør være et rejsemål i udvalgte sæsoner. For selvom byen sagtens kan nå ned på minusgrader, så vil du opleve ganske fine temperaturer hen over sommerperioden. Du kan passende nyde den brostensbelagte gågade Zhongyang hele året rundt, hvor skumringens belysning giver anledning til dejlige aftener efter dage med shopping og indkøb. En kort køretur med taxa herfra kan du i den gamle bydel udforske kinesisk arkitektur kombineret med og inspireret af europæiske egenskaber, som du kender dem fra barokstilen. Harbin kender mange dog på baggrund af Harbin International Ice and Snow World, som hvert år tiltrækker massevis af mennesker til et beundringsværdigt himmerige med sne, som du aldrig har oplevet det før. Enorme isskulpturer, vinterbadning i frosne floder og gåture gennem et snelandskab, der ikke findes andetsteds på kloden, er alle centrale dele af et besøg i Harbin hen over vinteren. Byen ligger heller ikke langt fra storslåede skipister.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Harbin?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Harbin. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Harbin med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Harbin, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Harbin?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Harbin.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Harbin lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Harbin og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Harbin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.